De Rooi Pannen heeft goede contacten met het bedrijfsleven | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Studenten bij De Rooi Pannen. (Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm)</p>

Studenten bij De Rooi Pannen. (Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm)

(Foto: )

De Rooi Pannen heeft goede contacten met het bedrijfsleven

  •   keer gelezen   Zakelijk

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor studenten zich snel thuis voelen. "Respect en aandacht voor elkaar vinden wij erg belangrijk. Ook een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waarvoor wij opleiden, is behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. Wij zorgen ervoor dat onze studenten zich ontwikkelen op deze vlakken." De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, een overnachting in een van de hotels, seizoensproducten in de vmbo-winkels of een lunch of diner in een van de restaurants. Studenten ontvangen de gasten graag in de praktijkfaciliteiten van De Rooi Pannen. "Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via onder meer gastlessen en bedrijfsbezoeken."

Online
Benieuwd geworden naar de opleidingen? Dit jaar maak je online kennis met de mbo- en vmbo-afdelingen. Verken de locaties met studenten en docenten in de De Rooi Pannen-reports, volg een virtuele 360°-schooltour of stel je vragen via WhatsApp.

Meer berichten