‘Steun van de mensen is hartverwarmend’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Astrid Derijks van Boekhandel Derijks.
Astrid Derijks van Boekhandel Derijks.

‘Steun van de mensen is hartverwarmend’

  •   keer gelezen   Zakelijk

“Hoe kun je in deze bijzondere en vervelende tijd beter tot rust komen dan door te lezen?” Astrid Derijks is duidelijk: het lezen van een boek is dé ultieme vorm van ontspanning.

Ondanks dat Boekhandel Derijks gesloten is, kunnen mensen wel hun boeken blijven kopen. Via de webshop (libris.nl/derijks) of neem contact op via (0412) 62 24 31 /  info@derijksoss.nl. “Het is geweldig om te zien hoeveel mensen ons ook tijdens deze lockdown weten te vinden en boeken bestellen. Dat geeft maar eens hoe lief en trouw onze klanten zijn. Het is hartverwarmend. Eerlijk, de omzet is een stuk lager dan normaal, maar we merken dat veel mensen bewust lokaal kopen. Ze beseffen dat winkels alleen kunnen blijven bestaan als er gewinkeld wordt bij de winkelier van hier.” 

Keihard werken
Derijks blijft positief, ook al is het een moeilijke tijd voor ondernemers. “Het is zoals het is, het is noodzakelijk dat er in de strijd tegen het coronavirus iets gebeurd. Wij blijven gewoon met hele team keihard aan het werk en zien andere ondernemers dat ook doen.” Bestellingen bij Boekhandel Derijks worden persoonlijk bij de mensen thuis bezorgd.

Lees komende woensdag in Weekblad Regio Oss meer verhalen van centrumondernemers.

Meer berichten