‘We hopen zo snel mogelijk weer open te mogen gaan’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Koning Bodyfashion.
Koning Bodyfashion.

‘We hopen zo snel mogelijk weer open te mogen gaan’

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Steeds meer mensen beseffen dat lokaal winkelen in deze coronacrisis heel erg belangrijk is. Ook tijdens deze lockdown worden de ondernemers goed gevonden, zoals Koning Bodyfashion aan het Walplein 9-11.

“Onze webshop www.koningbodyfashion.nl loopt gelukkig goed door in combinatie met Facebook en Instagram. Daarnaast zijn we tussen 10.00 en 16.00 uur gewoon bereikbaar via mail (info@koningbodyfashion.nl) en telefonisch (0412) 62 46 99. Onze vaste klanten weten dat wij de maten in het systeem hebben staan en dus kunnen we ze op afstand toch nog helpen. Dat zoveel klanten ons benaderen, maakt ons superblij”, aldus ondernemer Pleun Wagemakers. Bestellingen worden gratis thuis bezorgd. “Fijn dat we onze klanten dan toch nog even kunnen zien.” Toch staat de omzet totaal niet in verhouding met wat deze normaal is. “We mopperen niet, maar het is wel een feit dat onze kracht en passie ligt in het adviseren van de klant in de winkel. We hopen zo snel mogelijk weer open te mogen gaan, zodat ik en mijn zes collega’s de klant weer welkom kunnen heten en de tijd kunnen nemen voor een persoonlijk advies.” 

Regelingen
Kritisch is Wagemakers op de overheid die volgens haar moet komen met betere steunregelingen. “De regelingen die er nu liggen, zijn bij lange na niet toereikend, onze winkels zijn nu al vijf weken gesloten. Wij begrijpen de ernst van het virus maar waarom moeten de winkeliers of ook bijvoorbeeld de horeca al hun reserves aanspreken om deze lastige tijd door te komen.”

Meer berichten