‘Op afstand staan we voor klanten klaar’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss

‘Op afstand staan we voor klanten klaar’

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | “Expert Oss is geopend, maar de deuren zijn dicht. Op afstand staan we voor de klanten klaar”, aldus Frank van der Heijden van Expert Oss.

Ondanks de lockdown heeft Expert Oss aan de Hooghuisstraat 11 niet te klagen. “We hebben een extra telefoonnummer waardoor we de klanten telefonisch zo goed mogelijk te woord kunnen staan. Zo kunnen we ze ook voorzien van een advies. Ook kunnen we beeldbellen en onze producten in de winkel laten zien. En of het nou om een televisie of om stofzuigerzakken gaat, we brengen alles rond.” Ook voor reparaties blijft Expert bereikbaar. “Als er iets kapot is, kunnen mensen contact met ons opnemen. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak in.”

Website
Expert heeft ook een goede website waar je eenvoudig producten kunnen bestellen. Artikelen worden -als ze op voorraad zijn- de volgende werkdag al bezorgd. Er zijn vaak interessante aanbiedingen. “We investeren niet alleen in de winkel, maar ook altijd in onze webshop. Daar plukken we nu de vruchten van.” (0412) 64 24 56, (0412) 64 69 17 of kijk op www.expert.nl/oss

Meer berichten