<p>De vier partners van Pinkse Philips Huberts notarissen.</p>

De vier partners van Pinkse Philips Huberts notarissen.

Pinkse Philips Huberts notarissen staat altijd voor je klaar

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS/GEFFEN | Pinkse Philips Huberts notarissen is een gevestigde naam in Oss en Geffen. De notarissen en kandidaat-notarissen staan klaar om hun particuliere en zakelijke klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. “We zijn heel servicegericht en hebben veel kennis in huis.”

Dé Netwerknotaris in Oss en Geffen heeft vier partners. Dat zijn notarissen Gerard Ekelmans, Odette Grundeken, Ineke Willems en sinds 1 januari van dit jaar kandidaat-notaris Suzanne van den Berg. Voor de geschiedenis van het notariskantoor duiken we terug in de tijd. Een hele diepe duik. De roots gaan zelfs terug naar eeuwen geleden. Een enorme historie dus met een rijk verleden. Het notariskantoor verhuisde in 1994 naar het huidige pand aan de Molenstraat 46 in het Osse centrum. Toen als fusie van Pinkse Philips en Van den Heuvel. In 1999 volgde een fusie met notaris Huberts. Van den Heuvel vertrok vorig jaar als partner en werd als notaris vervangen door Ineke Willems.

Groei
Nu in 2021 staat er een bloeiend bedrijf met in totaal 26 medewerkers. Niet alleen actief in Oss, maar sinds 2015 ook gevestigd aan het Dorpsplein in Geffen. De wens is om de komende jaren verder te groeien. “Daardoor kunnen we nog meer service verlenen richting onze klanten. Ook worden we nog interessanter voor kundig personeel”, aldus de partners.

Full service
Het notariskantoor richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten. Een full service kantoor met kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening en advies. Eén van de grootste notariskantoren in de regio, werkzaam op alle rechtsgebieden: onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht. “We hebben alle specialismen in huis”, zijn de duidelijke woorden van Grundeken.

Belangrijkste momenten
De notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. Grundeken: “Van een geboorte, het kopen van een huis, oprichten van een bedrijf, een huwelijk, het opstellen van een testament tot een overlijden. We helpen je om alles zo goed mogelijk vast te leggen. Maar we zijn er ook om je te adviseren. Hoe je bijvoorbeeld belasting kunt besparen, voor een advies over de overwaarde van een woning of een volmacht op laten stellen voor als je later je eigen zaken niet meer kunt of wilt regelen. En ook voor andere vragen zijn we uiteraard beschikbaar.”

Informeel
De stap naar een notariskantoor kan voor mensen een hoge drempel zijn. Pinkse Philips Huberts notarissen vindt het echter heel belangrijk om ‘gewone mensentaal’ te spreken. Ekelmans: “Het gaat er hier heel informeel aan toe. Laagdrempelig en down to earth. Klanten moeten het gevoel hebben dat ze hier goed zitten en terecht kunnen met hun vragen. Ons werk is gericht op het oplossen van een (groot) probleem.” Het kantoor gaat met de tijd mee en durft te vernieuwen. Om cliënten zo breed mogelijk van dienst te zijn, zijn zij ook in de avonduren beschikbaar. Op kantoor, maar ook digitaal voor een bespreking via (video)bellen.

Maatschappelijk betrokken
De notarissen, kandidaat-notarissen en werknemers zijn vrijwel allemaal afkomstig uit Oss en omgeving. Ze weten wat er speelt in het Osse. Ekelmans: “Niet alleen als persoon zijn we betrokken bij allerlei initiatieven en/of verenigingen, maar ook als bedrijf. Mede door sponsoring en betrokkenheid bij zakelijke netwerken laten we zien midden in de maatschappij te staan.”

Check
Denk jij dat alles privé goed geregeld is? Of zijn er dingen die in je leven zijn veranderd en moet dat worden aangepast in je testament? Pinkse Philips Huberts notarissen biedt een gratis testamentcheck aan. Van den Berg: “Vooral in deze tijd van het coronavirus gaan mensen bewuster nadenken over de toekomst. Er kan vanwege ziekte natuurlijk altijd (onverwachts) iets vervelends gebeuren. Daar stond je voorheen mogelijk niet bij stil. Het is slim om eens in de vijf jaar een check te doen, kijken of je alles hebt geregeld. Voorkomen is beter dan genezen.” Willems voegt toe: “Dit geldt ook voor ondernemers. Bedrijven moeten hun zaakjes op orde hebben.”

Meer informatie
Pinkse Philips Huberts notarissen is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 66 56 66 of mail naar info@pphnotarissen.nl. Kijk voor meer informatie op www.pphnotarissen.nl. Geopend op maandag en donderdag van 8.30 tot 20.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Vanwege de coronacrisis wordt er momenteel alleen op afspraak gewerkt.

Meer berichten