‘We horen van klanten dat ze het winkelen heel erg missen’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Pieter Kuipers van Desiré koken tafelen en cadeau.
Pieter Kuipers van Desiré koken tafelen en cadeau.

‘We horen van klanten dat ze het winkelen heel erg missen’

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Desiré koken tafelen en cadeau in Oss gebruikt de lockdown onder andere om de winkel te pimpen. Zo worden nieuwe presentaties neergezet en de etalages zijn vernieuwd. “Zodat we als we weer mogen fris van start kunnen gaan”, aldus Pieter Kuipers.

Desiré koken tafelen en cadeau aan het Walplein 7 in Oss is de geschikte plek voor cadeau’s maar ook voor bijvoorbeeld kwalitatief goede pannen, bestek en servies. “In deze tijd dat we dicht zijn, merken we dat mensen heel erg met ons meeleven. De telefoon gaat regelmatig voor bestellingen en ook via de website wordt er besteld. We zijn blij dat via click & collect de mensen weer naar onze winkel mogen komen om hun producten af te halen. Als ze dat willen, kunnen we het ook thuis komen brengen. We zijn er in deze tijd voor de klant.” 

‘Goede tekenen’
Dat de winkel niet open is, is wel pijnlijk voor de Osse ondernemer. “Bij ons wil je lekker neuzen in de winkel en op zoek gaan naar een mooie aankoop. We waren bezig aan een uitstekend 2020, maar daar kwam aan het einde van het jaar een einde aan door de lockdown. Wij kunnen niet wachten totdat we weer open mogen. En we horen van onze klanten dat ze het winkelen heel erg missen. Dat zijn wel allemaal goede tekenen voor de toekomst. Als de winkels weer open mogen, kopen mensen ongetwijfeld massaal bij de lokale ondernemers.” (0412) 62 20 14, info@desire-oss.nl, www.desire-oss.nl.

Meer berichten