Logo kliknieuws.nl/oss
Leer Nederlands bij Volksuniversiteit Oss.
Leer Nederlands bij Volksuniversiteit Oss.

Leer de Nederlandse taal bij Volksuniversiteit Oss

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Spreek je al redelijk Nederlands? Of ken je iemand die Nederlands wil leren? In maart starten diverse cursussen Nederlands van beginners tot gevorderd niveau bij Volksuniversiteit Oss. Ook is het altijd mogelijk in te stromen bij een reeds gestarte cursus.

Er wordt gewerkt in kleine groepen van vijf tot maximaal acht cursisten. De docent geeft iedere cursist persoonlijke aandacht. Alle lessen worden gegeven vanuit een werkboek en cursisten krijgen huiswerk mee van de docent. De cursussen worden aangeboden in Oss en Uden. Vanwege COVID-19 maatregelen starten de cursussen online en gaan klassikaal verder zodra dit mogelijk is.

Gratis intake
Spreek je de Nederlandse taal al een beetje en heb je vragen over jouw niveau? Neem dan contact op met Volksuniversiteit Oss voor een gratis telefonische intake met één van de docenten. Zo weet je welk level het beste bij jou past. Bij een volgend level kun je overstappen naar de groepslessen.

Privélessen - klassikaal
Graag 1-op-1 les of les samen met jouw partner? Dat kan bij Volksuniversiteit Oss klassikaal. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De privéles bestaat uit vijftien lessen van één uur volgens een vast lesprogramma. De lesdag en tijdstip kunnen in overleg worden bepaald.

Informatie
Kijk voor het volledige programma op www.volksuniversiteitoss.nl of bel voor meer informatie naar (0412) 63 80 60. Is een cursus al gestart, dan kun je altijd instromen.

Meer berichten