Logo kliknieuws.nl/oss
The Carwash in Oss.
The Carwash in Oss.

Je auto weer brandschoon na bezoek aan The Carwash

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Na een periode van extreem weer is het prachtig weer. Voor je auto is het belangrijk om juist nu naar de wasstraat te gaan. De pekel (mengsel van strooizout en sneeuw) is slecht voor het metaal. Een bezoekje aan The Carwash aan de Kantsingel 20 zorgt ervoor dat je voertuig brandschoon is.

Er zijn bij The Carwash vier programma’s. Met ‘Budget’ is je auto prachtig schoon, maar vanaf het programma Wax wordt ook de bodem gewassen. Met het programma ‘Best’ krijgt de auto ook een ‘bodem protector’ en ‘power polish’, bij het ‘Superprogramma’ zijn er nog meer extra’s, zoals superschuim, een waterval en extra nadrogen. Na de wasstraat kom je in een ruimte waar je gratis gebruik mag maken van de stofzuigers. Er zijn ook mattenreinigers, je kunt je banden oppompen en er is perslucht, allemaal kosteloos. Voor een eenmalig bedrag van 2,50 euro is er de handdoekservice. “En dat allemaal in een overdekte ruimte. Dus welk weer het ook is, je staat er lekker droog”, aldus ondernemer Tom Muskens.

Meer informatie
Je kunt bij The Carwash wasprogramma’s aan de kassa of in de webshop kopen. Ontvang je graag korting? Dan is er de voordelige Carwash Card of het maandabonnement ‘onbeperkt’. Voor 27,50 euro kun je iedere dag je auto wassen met een wasprogramma naar keuze. “Het is zeer voordelig en we zien dan ook dat dit in de lift zit. Het is sowieso de laatste tijd erg druk bij The Carwash.” The Carwash is maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur geopend, op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.thecarwash.nl.

Meer berichten