Logo kliknieuws.nl/oss
Jeroen Bloks van Partner man vrouw mode.
Jeroen Bloks van Partner man vrouw mode.

‘Mensen zijn eraan toe om weer te winkelen’

  •   keer gelezen   Zakelijk

Winkels mogen sinds vandaag (woensdag 3 maart) op afspraak klanten ontvangen. Er mogen maximaal twee klanten tegelijk in de winkel zijn en die moeten zich 4 uur van tevoren hebben aangemeld. Een bezoek duurt minimaal 10 minuten. De basisregels -zoals het 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje- blijven gelden. De versoepeling is goed nieuws voor veel ondernemers. Een rondje langs vijf ondernemers in het Osse centrum.

Voor Partner man vrouw mode aan de Heuvel 11A is het goed nieuws dat er op afspraak gewinkeld mag worden. “Voor een winkel van onze grootte is dat gewoon positief. En bovendien ook echt nodig, zo aan het einde van de uitverkoop”, aldus ondernemer Jeroen Bloks. 

Arbeidsintensief
Tijdens de lockdown was hij samen met zijn collega iedere dag hard aan het werk om toch de klant te bereiken. Met bijvoorbeeld het maken van filmpjes op social media en het bezorgen van kleding aan huis. “Heel arbeidsintensief, maar op die manier konden we toch onze klanten bereiken. We zijn blij dat we nu weer een stap verder kunnen gaan. De etalage ziet er weer helemaal top uit en wij kunnen niet wachten om de klanten in onze winkel te mogen ontvangen. We merken ook aan alles dat mensen eraan toe zijn om weer te winkelen. Daarom kijken we met vertrouwen naar de toekomst. De komende tijd kunnen mensen in onze zaak weer op zoek naar mooie kleding in onze unieke collectie. Hier koop je items die je ergens anders niet snel zult vinden.” Meer info via (0412) 62 69 96, social media kanalen of op www.partnermode.nl.

Meer berichten