Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Bij HaarUniek begeleiden ze het gehele traject.</p>

Bij HaarUniek begeleiden ze het gehele traject.

HaarUniek viert haar 5-jarig jubileum: ‘Ieder haarwerk is uniek’

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Corné Vos ging op 1 april 2016 van start met HaarUniek in het toen net geopende gezondheidscentrum Plein Zwanenberg in Oss. 

“Ik werkte twintig jaar in de kapsalon van mijn moeder. Na verloop van tijd begon het te kriebelen en vroeg ik me af of ik dat mijn hele leven wilde. Ik heb een jaar of zeven gedaan over de stap om weg te gaan. Dat heeft mijn moeder wel verdriet gedaan; zij dacht een opvolger te hebben. Maar uiteindelijk steunde ze me ook in mijn keuze. Het is ontzettend leuk om een eigen zaak te hebben. Ik wist zeker dat ik dit wilde, het was mijn droom. Omdat ik zelf niet uit Oss kom en ook mijn bedrijf nieuw was, heb ik veel energie gestoken in het opbouwen van naamsbekendheid. Starters moeten een lange adem hebben en ik heb er vijf jaar heel hard voor moeten werken, maar ben trots op wat ik bereikt heb. Het is zo’n dankbaar werk en ik hoop dat ik dit nog heel lang kan en mag blijven doen. Inmiddels draai ik HaarUniek samen met mijn lieve collega Wilma.”

Persoonlijke aandacht
Het is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven: haarverlies, bijvoorbeeld door chemotherapie of alopecia. Dan is het wel zo fijn als je voor een haarwerk, haaraanvulling of hoofdbedekkingen terecht kunt bij een gediplomeerd haarwerkspecialist als HaarUniek van Corné Vos. Haar trefwoorden? Vakmanschap, betrokkenheid en meedenken. HaarUniek streeft voor alle klanten naar een resultaat dat niet van echt te onderscheiden is. Voor elke vorm van kaalheid heeft HaarUniek een passende oplossing, of uw haarverlies nu ontstaan is door alopecia, chemotherapie of bestraling. Persoonlijke aandacht staan bij Corné en Wilma centraal. “Een haarwerk is zoveel meer dan iets uit een doosje nemen. Van belang is dat alles op maat gebeurt, ieder haarwerk is uniek.”

Begeleiden
“Bij HaarUniek begeleiden wij het gehele traject, van het allereerste vrijblijvende intakegesprek tot het onderhoud van het haarwerk.” Corné wil benadrukken dat HaarUniek er niet alleen is voor vrouwen. “Ook mannen die kampen met haaruitval kunnen bij ons terecht. Dat geldt zeker ook voor kinderen.” HaarUniek is steunpunt voor de Stichting Haarwensen, een stichting die gratis haarwerken geeft aan kinderen tot en met 18 jaar die door ziekte kampen met haaruitval.

Passie
Met de modernste technieken en passie voor haar staat HaarUniek garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen. De zaak is zo ingericht dat u zich op uw gemak voelt en dat uw privacy gewaarborgd is. Een passend haarwerk laat mensen weer zelfverzekerd door het leven gaan. Je zelfvertrouwen terugkrijgen dankzij een goed haarwerk. Dat is het doel van HaarUniek! “Veel mensen komen hier verdrietig binnen, we laten ze met een glimlach naar buiten gaan.” HaarUniek kan als gecontracteerd zorgaanbieder van alle Nederlandse zorgverzekeraars iedereen optimaal van dienst zijn.
Kijk voor meer informatie op de website www.haaruniek.nl.

Meer berichten