Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Floating bij Baby Wellness Oss.</p>

Floating bij Baby Wellness Oss.

Optimaal ontspannen bij Baby Wellness Oss

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Demi Heij opende 13 maart 2021 haar baby wellness in Oss. Baby's tot en met 12 maanden oud kunnen hier optimaal ontspannen door middel van een Floating sessie (hydrotherapie) en/of een Shantala massage. De spa loopt inmiddels goed en Demi hoopt veel nieuwe ouders met hun baby te mogen ontvangen.

Demi is sinds 7 maanden de trotse moeder van haar zoontje Xem. "Hij had vaak last van krampjes, dus ben ik gaan kijken wat ik hiertegen kon doen. Zo kwam ik bij een baby wellness terecht. Het is nog relatief onbekend in Nederland, maar ik zag dat Xem volledig ontspande en het hem erg hielp met zijn krampjes." Demi en haar vriend Wesley besloten vervolgens om zelf een wellness te starten, genaamd Baby Wellness Oss. De spa kan problemen zoals krampen, slaapproblemen, reflux en overstrekking verlichten. "We zijn niet de enige ouders met een baby die deze probleempjes heeft en willen anderen hier graag bij helpen." De spa is ook voor baby's zonder problemen erg ontspannend.

Verschillende sessies
Ouders boeken standaard een privésessie bij Baby Wellness Oss. Hierbij kunnen ze kiezen uit vier opties: Floating, Shantala massage, Floating + Shantala massage of een vriendjesdate. "Floating - oftewel hydrotherapie - is een gecombineerd effect van warmte en massage. De baby gaat met een ring om zijn nek in een fijn bad. De bubbeltjes die tegen het lichaam van de baby aankomen voelen prettig en geeft hen het gevoel dat ze in de baarmoeder zitten. Door de ring die ze om hun nek dragen kunnen ze in het bad vrij bewegen. De sessie is inclusief zwemluier, handdoek en badcape."

Enthousiast
Demi ziet dat de meeste baby's het bad erg leuk vinden en het hen optimaal ontspant. "De ouders zijn vaak ook erg enthousiast. Regelmatig slapen de kleintjes al voordat ze de deur uitgaan." Demi vond het zelf erg spannend toen haar baby voor het eerst ging floaten. "Het was vooral spannend toen Xem de ring om zijn nek kreeg. Ik vind het daarom erg belangrijk dat de ouders mij vertrouwen. Ik begrijp hun gevoel, omdat ik zelf ook een jong kindje heb." Ook biedt Demi de Shantala massage aan. "Ik heb hier een cursus voor gevolgd en afgerond. Bij de massage is het de bedoeling dat de ouders het kind zelf masseren. Ik doe de handelingen voor op een pop, zodat zij het na kunnen doen en leren. Hierdoor kunnen de ouders hun baby thuis ook masseren." Doordat de ouders de massage zelf uitvoeren, zorgt dit voor meer binding tussen de ouder en het kind.
Veruit de populairste sessie is de vriendjesdate. "Normaal gesproken boeken ouders een privésessie, maar ze kunnen ook een vriendjesdate reserveren. Hoe gezellig is het om met een familielid of vriend(in) die ook een kleintje heeft samen naar de wellness te komen? Het is een erg leuk, ontspannend uitje. Ook kunnen de baby's elkaar zien terwijl ze in het bad drijven, dat is erg leuk."

Reserveren
Er mogen altijd twee personen mee naar de sessie. Via de website
www.babywellnessoss.nl kan gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie ook op de Facebook- en Instagrampagina van Baby Wellness Oss (@babywellnessoss).

Meer berichten