Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Jirri Sisnaiski (links) en Oscar den Duijn.&nbsp;</p>

Jirri Sisnaiski (links) en Oscar den Duijn. 

Nieuwe gezichten bij Moeke Mooren en De Korenmolen

  •   keer gelezen   Zakelijk

APPELTERN | Oscar den Duijn is vanaf mei de nieuwe chef-kok van Moeke Mooren in Appeltern en restaurant De Korenmolen in Maasbommel. 

Den Duijn heeft per mei de leiding over zowel het geheel vernieuwde concept bij Moeke Mooren, als het geheel nieuwe pannenkoeken-concept bij de Korenmolen in Maasbommel. Den Duijn wil de gasten overtuigen met een uitgebreide kwalitatieve kaart met veel variatie en verse streekproducten, waarbij dit het liefst in een trendy jasje wordt gestoken.
Daarnaast is Jirri Sisnaiski toegetreden tot de directie en samen met de familie Van Gruijthuijsen heeft hij dagelijks de leiding binnen Moeke Mooren en De Korenmolen. Sisnaiski heeft jarenlange ervaring in de horeca als manager en heeft daarnaast ook verschillende concepten ontwikkeld bij DRIES en GO, Bistrobar COCO en Rooftopbar COCO CABANA. Het doel van Sisnaiski is om de concepten Moeke Mooren en de Korenmolen tot een groot succes te maken, zodat beide horecazaken een hotspot worden in Maas en Waal.
Moeke Mooren is al maanden bezig met een grootschalige verbouwing en zal niet meer terug te herkennen zijn. Vrijwel alle zalen hebben een make-over ondergaan, met als resultaat een compleet nieuw interieur en een nieuwe routing. Bij De Korenmolen staat alles vanaf de heropening in het teken van pannenkoeken, wafels, poffertjes en zoetigheden. Vlees, vis en vegetarische gerechten zullen uiteraard ook niet ontbreken op de kaart.

Meer berichten