Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Christiaan van Sinten van burgerme (foto Hans van der Poel).&nbsp;</p>

Christiaan van Sinten van burgerme (foto Hans van der Poel). 

(Foto: Hans van der Poel 06 31918770)

Burgerme Oss viert eenjarig jubileum

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Bezorgrestaurant burgerme in Oss bestaat op woensdag 28 april één jaar. Dat gaan zij - via het Facebook-evenement ‘Oss burgerme 1 jaar!’ - vieren met een week vol leuke (win)acties en kortingen.

Burgerme heeft inmiddels 17 restaurants in Nederland en dit jaar komen er tien nieuwe vestigingen bij. Een jaar geleden openden franchisenemer Christiaan van Sinten en zijn vriendin Eline Rekers de deuren van burgerme aan de Kruisstraat 39 in Oss. Het stel heeft een bijzonder jaar achter de rug. “We hebben onze onderneming geopend tijdens de eerste lockdown vorig jaar april. Het was in het begin erg spannend of het restaurant door de coronacrisis wel open mocht. We hebben de maatregelen gedurende het jaar goed in de gaten gehouden en ons hierop aangepast”, aldus Van Sinten. De grote opening van het restaurant werd vorig jaar uitgesteld, maar heeft door de coronacrisis nog niet plaats kunnen vinden. “We wilden ons eenjarig bestaan daarom extra groots vieren, maar dat blijkt momenteel ook nog erg lastig door de maatregelen. We hebben wel leuke acties en korting voor onze klanten.”
Van Sinten werd het afgelopen jaar overladen met positieve reacties. “In Oss was er nog geen hamburgerrestaurant dat zich voornamelijk focust op bezorging. Burgerme is een goed concept waar ik volledig achter sta. Het product is goed, we leveren goede service en het personeel is vriendelijk. We doen dit samen. Zonder mijn medewerkers had ik dit niet gekund.”

Bezorging
De bezorging liep volgens Van Sinten vanaf het begin erg goed. Burgerme heeft een druk jaar achter de rug en heeft daarom flink uitgebreid. “We begonnen met vier fietsen en één auto, maar hebben inmiddels zeven fietsen en drie auto’s. Vooral gedurende de tweede lockdown in 2020 hebben we opgeschaald. In ons bezorggebied - Oss, Berghem en Heesch - hebben wij het erg druk. Ook komen veel mensen burgers bij ons afhalen. We hebben inmiddels een groot klantenbestand.”
Van Sinten vindt het wel jammer dat hij zijn klanten maar een korte periode fysiek heeft mogen ontvangen in zijn restaurant. “Dat is natuurlijk balen, omdat we geïnvesteerd hebben in een mooi restaurant. Het zou erg leuk zijn om weer wat mensen te mogen ontvangen.”

Jubileumacties
Om het eenjarig bestaan van burgerme Oss te vieren worden er via het Facebook-evenement ‘Oss burgerme 1 jaar!’ allerlei acties en kortingen gedeeld. Zo krijgen klanten de hele week van 26 april tot en met 2 mei 25% korting en is op zaterdag 1 mei de tweede burger gratis. Ook kunnen klanten meedoen met een winactie voor een maand gratis burgers.

Lees het complete interview woensdag in Weekblad Regio Oss

Meer berichten