Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Eigenaresse Neslihan </p>

Eigenaresse Neslihan

(Foto Hans van der Poel)

Bij MOODish aan de Heuvel slaag je altijd

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | ‘In welke stemming je ook bent, bij MOODish slaag je altijd’. Het is het credo van de Osse fashionboutique die vorige maand verhuisde naar de Heuvel. En vandaag zoals alle winkels, de deuren weer opent!

In het pand waar voorheen de Opera was gevestigd, in hartje centrum dus, opende eigenaresse Neslihan (39 jaar) begin maart de deuren van MOODish, een modezaak met 90 vierkante meter aan trendy fashion. “Een toplocatie”, zegt Neslihan, die voorheen met haar in 2019 geopende zaak gevestigd was aan de rand van het centrum. “Dan is dit een enorme verbetering, vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om te verhuizen.”

Alle leeftijden
MOODish is een kledingzaak met een uitgebreide collectie waar vrouwen van alle leeftijden terecht kunnen. “Jonge meiden vinden hier iets van hun gading, maar ook 50-plussers.”
Neslihan heeft merken als Lofty Manner, Sisters Point, NA-KD en meer in haar collectie. “Als ik de stijl moet omschrijven, zou ik deze ‘trendy’ noemen”, zegt Neslihan, die de laatste modetrends nauwlettend in de gaten houdt. “En vooral ook betaalbaar, voor iedere portemonnee is bij MOODish iets te vinden.”

Trends
De trends voor dit voorjaar en deze zomer zijn volgens Neslihan veel pastelkleuren, ecru en wit. Ook demin is weer helemaal terug van weggeweest.
Na een grondige verbouwing kon Neslihan vorige maand haar deuren openen. Althans, volgens de geldende coronamaatregelen. “Ik heb vol ingezet op de online verkoop. Ik vond het mooi om te zien dat zo’n 90 procent van de bestellingen door vrouwen uit Oss werd gedaan. Mensen hebben dus hart voor de lokale ondernemer.”
Morgen mag Neslihan de deuren weer écht openen. “Ik spong een gat in de lucht toen ik hoorde dat de winkels weer open mogen. Natuurlijk zijn er beperkingen, zo mogen er in mijn zaak maar drie klanten tegelijk binnen. Maar het is heerlijk om weer persoonlijk contact te hebben en dat mensen gewoon weer binnen kunnen lopen. Ik hoop dat Ossenaren massaal in hun eigen stad komen shoppen. Ik heb er zin in!”
MOODish is gevestigd aan Heuvel 7 en open van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen. www.moodish.nl

Meer berichten