Mitsubishi Eclipse Cross PHEV in showroom Autobedrijf Huiskes
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV in showroom Autobedrijf Huiskes Foto: Picasa

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV in showroom Autobedrijf Huiskes

Zakelijk 397 keer gelezen

OSS | De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV staat nu in de showroom van Autobedrijf Huiskes in Oss. “De auto is per direct beschikbaar voor een vrijblijvende proefrit waarin u overtuigd zult worden door deze veelzijdige PHEV.”

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV heeft een gemoderniseerd exterieurdesign, verbeterd interieur en toegenomen bagageruimte. Het krachtige vooraanzicht is te danken aan de nieuw ontworpen grille, bumper, koplampen en LED-dagrijverlichting. Aan de achterkant zijn de horizontale verlichting en de dubbele achterruit vervangen door een nieuwe achterklep met een enkele ruit en nieuwe LED-achterlichten. Gerichte aanpassingen in het interieur optimaliseren de visuele breedte en het zicht naar voren, terwijl de ergonomie en bediening van het standaard 8-inch touchscreen is verbeterd. Tevens is de lengte van de Eclipse Cross PHEV met 14 centimeter toegenomen. Behalve een slanker profiel resulteert dit ook in meer bagageruimte.
De Eclipse Cross PHEV maakt gebruik van dezelfde aandrijftechniek als de Outlander PHEV. Het in eigen huis ontwikkelde Twin Motor 4WD-systeem is gebaseerd op een EV-architectuur, waarbij de voor- en achteras permanent worden aangedreven door een separate elektromotor met respectievelijk 60 kW (82 pk) en 70 kW (95 pk).
De vooruitstrevende technologie van Mitsubishi Motors komt ook tot uiting op het gebied van bi-directioneel laden (V2X). De Eclipse Cross PHEV is, samen met de Outlander PHEV, één van de zeer weinige modellen op de markt waarbij de batterij ook stroom kan terugleveren.

Complete standaarduitrusting
De prijzen van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV beginnen bij 37.990 euro voor de compleet uitgeruste Intense. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere 18-inch lichtmetalen wielen, led-dagrijverlichting, dual zone climate control en het multimediasysteem Smartphone-link Display Audio (SDA). Kopers kunnen ook rekenen op verwarmbare voorstoelen, een achteruitrijcamera en de actieve veiligheidssystemen Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning en Automatic High Beam. De uitvoering Intense+ combineert de uitrusting van de Intense met onder andere led-koplampen, SDA met geïntegreerde TomTom-navigatie, een head-up display, kunstlederen bekleding en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Voor de meerprijs van 1.000 euro ten opzichte van de Intense+ is de Eclipse Cross PHEV leverbaar als First Edition. Bovenop alle bovengenoemde zaken is deze aantrekkelijk geprijsde versie voorzien van Blind Spot Warning, Adaptive Cruise Control en de 360° camera met bediening op het stuurwiel. Een 1500W/230V-stopcontact komen daar nog bij. Met dit stopcontact kunnen talloze devices in de auto gebruikt of opgeladen worden. De Instyle is de meest omvangrijke uitvoering in het aanbod. Bovenop de uitrusting van de First Edition is deze versie ook voorzien van een panoramisch schuifdak, zwartlederen bekleding, verwarmbare achterbank, elektrisch verstelbare passagiersstoel en het Mitsubishi Premium Audio Sound System (510W) met acht speakers.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant