Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Jackelien van Nistelrooij (rechts) met twee medewerksters.</p>

Jackelien van Nistelrooij (rechts) met twee medewerksters.

(Foto: )

Positieve reacties na verbouwing DA drogisterij Van Nistelrooij

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | DA drogisterij van Nistelrooij in Winkelcentrum Ussen heeft een verbouwing achter de rug. Met onder andere het verplaatsen van de toonbank en stellingen is er meer rust gecreëerd. Bovendien kwam er ruimte voor een nog groter assortiment. "Wij zijn heel tevreden en onze klanten ook", aldus onderneemster Jackelien van Nistelrooij.

Onder andere op het gebied van geuren -die een plek achter in de winkel hebben- is het assortiment uitgebreid. Met Jean Paul Gaultier, Dsquared en Versace zijn er bekende merken bijgekomen. "In juli is het acht jaar geleden dat ik de winkel heb overgenomen. Gedurende de jaren hebben we vaker dingen veranderd om het nog beter te maken. Deze verbouwing en uitbreiding van het aanbod stonden hoog op ons lijstje." De eerste twee weken na de verbouwing blijven de positieve reacties binnenstromen.

Winkelcentrum Ussen
Van Nistelrooij en haar team hebben een grote klantenkring opgebouwd. "We zijn een winkel waar persoonlijk contact heel erg belangrijk is. Een echte buurtwinkel waar mensen een praatje kunnen maken. Als mensen vragen hebben, kunnen ze altijd ons terecht. We denken mee met de klant. Ik wil daarbij mijn geweldige medewerksters een compliment geven."
Het succes van DA drogisterij van Nistelrooij komt mede door het succes van Winkelcentrum Ussen, dat dit jaar 40 jaar bestaat. "Het is goed toegankelijk en je kunt hier gratis parkeren. Hier heb je gewoon alles om te slagen, een winkelcentrum met hele goede ondernemers."

Meer berichten