Jessika van Melis.
Jessika van Melis.

Enorm assortiment bij Stoffen Outlet Oss

Zakelijk 7.064 keer gelezen

OSS | Op zoek naar mooie en kwalitatief goede stoffen voor kleding? Zoek je kinder- en damesstoffen, gordijnen, fournituren of garen? Breng dan zeker een bezoek aan de Stoffen Outlet Oss aan de Molenstraat 157 in Oss. Met 500 vierkante meter aan winkeloppervlakte is er voor elk wat wils. "En alles voor betaalbare prijzen", aldus onderneemster Jessika van Melis.

Tijd om uit te rusten heeft Jessika overdag niet. Sinds de opening op 16 maart is het druk in Stoffen Outlet Oss. "Het loopt al lekker. Er blijkt een enorme behoefte aan goede en betaalbare stoffen te zijn. Door corona is het zelf maken van kleding (en gordijnen) nog populairder geworden."

Gratis parkeren
In het pand zat voorheen jarenlang babyzaak Het Hobbelpaard gevestigd. Toen de eigenaresse besloot om te stoppen, kwam er de kans voor Stoffen Outlet Oss. "Dit is een zeer geschikt en groot pand. Het ligt vrij centraal en je kunt achter het pand gratis parkeren."

Betaalbaar
De start was als outlet, maar er is nu ook een groot deel reguliere handel. Van dames- tot kindermode, van outlet tot coupons, garen en bandjes en kantjes: er is een ontzettend groot aanbod. Met allerlei soorten stoffen, zoals onder andere van Lycra, wol, katoen en tricot. Ook voor de lingeriemaaksters hebben ze het één en ander in huis. "Dat enorme assortiment is onze grote kracht", zegt Jessika. "Je kunt hier altijd slagen. We hebben al stoffen vanaf 0,95 euro per meter."

Klanten
In een aantal maanden tijd is er een grote klantenkring opgebouwd. "En die komen zeker niet alleen uit Oss en omgeving, maar uit heel het land. Vorige week kwam er zelfs een vrouw uit Hoek van Holland om hier stof te kopen. Het zijn overigens ook opvallend veel jonge vrouwen." Tijdens het interview is het gezellig druk in de winkel met allerlei klanten. "De klant kan rekenen op veel persoonlijke aandacht. We denken ook mee met de klant. Dat omgaan met mensen -en het werken met mooie producten- maakt het werk zo leuk."

Inspireren
In de winkel worden allerlei zelfgemaakte jurken getoond. "Deze worden op social media gepost waardoor klanten creatief getriggerd worden. Met een patroon, mooie stoffen en een portie creativiteit kun je iets unieks maken."

Actie
Een bezoekje aan Stoffen Outlet Oss wordt met ingang van 12 mei nog aantrekkelijker. Bij besteding vanaf 15 euro krijgt een klant namelijk een coupon ter waarde van 5 euro. "We hopen nog meer mensen te mogen verwelkomen. Iedereen is welkom", sluit Jessika af.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de Facebook- en Instagram-pagina van Stoffen Outlet Oss. Telefonisch bereikbaar via (06) 21 97 49 10.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant