Logo kliknieuws.nl/oss
Geert Roelofs van Sierbestrating de Kantsingel.
Geert Roelofs van Sierbestrating de Kantsingel.

Volop keus bij Sierbestrating de Kantsingel

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Sierbestrating de Kantsingel opende begin maart de deuren. Het Osse bedrijf aan de Kantsingel 14A helpt mensen met hun zoektocht naar de perfecte tuin of oprit. Van een professioneel advies, verkoop tot levering: ondernemer Geert Roelofs kan zorgen voor het complete plaatje.

In oktober 2020 kreeg hij de sleutels van het pand aan de Kantsingel 14A en in maart van dit jaar opende hij de deuren. Daar staat nu een vernieuwd pand met showroom en een prachtige showtuin. Zo kunnen mensen met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is. “Mensen willen het toch zelf zien en voelen. Dat is echt een voordeel ten opzichte van kopen via plaatjes online.”

Ruim assortiment
Mensen kunnen bij Sierbestrating de Kantsingel -trotse leverancier van Excluton- terecht voor alle soorten bestrating. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld heel populair, maar er is ook een groot aanbod betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers, natuursteen, beton en muurelementen, grind, split en zand. “Ons aanbod is heel uitgebreid en we hebben veel op voorraad. De levertijd is kort. Voor iedere portemonnee hebben we volop keus. Van lage prijzen tot heel exclusief.”

Advies en service
Met meer dan 25 jaar ervaring weet Roelofs waar hij over praat. Een professioneel en eerlijk advies is heel belangrijk. Dat begint al bij de tekening van een tuin. “Er zijn zoveel mogelijkheden en wij willen mensen zo goed mogelijk helpen. Als ze uiteindelijk een keuze hebben gemaakt, kunnen ze de spullen hier afhalen of wij brengen ze netjes thuis. Hebben ze een vraag? Bij ons bedrijf hebben ze een vast aanspreekpunt. En als ze een stratenmaker of hovenier nodig hebben? Vanuit ons netwerk kunnen wij ze helpen aan echte vakmannen. Service staat bij ons hoog in het vaandel.”

Genieten
Het is dé tijd van het jaar om lekker aan de slag te gaan in de tuin of in je huis. “Vanwege corona gaan veel mensen niet op vakantie en investeren ze eerder in hun eigen tuin en huis. We zien dat er veel vraag is naar onze producten. Zodat ze straks lekker kunnen genieten van een tuin die helemaal naar hun smaak is.”

Meer informatie
Sierbestrating de Kantsingel is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en zaterdag tot 15.30 uur. Buiten openingstijden op afspraak geopend. Bereikbaar via (0412) 74 53 99 of mail naar info@kantsingelsierbestrating.nl. Kijk voor meer informatie op de website
www.kantsingelsierbestrating.nl of op Facebook en Instagram.

Meer berichten