Logo kliknieuws.nl/oss
Bruidje.com aan de Klaphekkenstraat.
Bruidje.com aan de Klaphekkenstraat.

Verhuizing Bruidje.com in Osse centrum

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Bruidje.com is sinds maart gevestigd aan de Klaphekkenstraat 1. Daarvoor zat onderneemster Petra van Summeren in de Houtstraat 1a, maar op de nieuwe locatie is ze er qua ruimte flink op vooruit gegaan. “Toen ik dit van binnen zag, was ik direct enthousiast. Het is echt voor mij gemaakt.”

Negen jaar geleden begon ze vanuit haar eigen huis in Oss met Bruidje.com. In eerste instantie met tweedehands jurken maar al snel stapte ze over naar alleen nieuwe jurken. “Het liep zo goed, dat op een gegeven moment alle kamers van onze woning vol stonden. Als de kleinkinderen kwamen slapen, stonden de bedjes tussen de jurken.”

Osse centrum
Toen ze op internet zag dat het pand aan de Houtstraat 1a in het Osse centrum te huur stond, besloot ze actie te ondernemen en de stap te maken. Ze maakte er haar eigen zaak van, met onder andere een gezellige zithoek met in het midden de beroemde verhoging voor de ‘say yes to the dress’ beleving. Het ging goed met Bruidje.com en al snel bleek het pand aan de Houtstraat 1a te klein te worden. In haar zoektocht naar een nieuwer pand, kwam de Klaphekkenstraat in beeld. “Een week nadat ik de sleutel kreeg, ben ik al open gegaan. We hebben eerst het voorste deel gepimpt en daarna het achterste. Het is nu helemaal naar mijn smaak en klanten vinden het ook prachtig geworden. We hebben ook een hele mooie, grote paskamer.”

Klanten
Haar klanten komen zeker niet alleen uit Oss en omgeving. Uit heel Nederland of zelfs België weten ze de weg naar Bruidje.com te vinden. In de winkel vind je de allernieuwste trouwjurken (zeker 200 in totaal) voor lage prijzen. Ze zijn al te koop vanaf 299 euro tot maximaal 995 euro. “Allemaal nieuw, ik koop heel scherp in en zoek in heel Europa. Maar welke prijs dan ook, de kwaliteit is heel hoog. Ons concept is anders dan andere bruidszaken. Ik verkoop alles uit voorraad. Als er iets vermaakt moet worden, werk ik daarvoor samen met externe coupeuses door heel het land.”

Persoonlijke aandacht
Iedere toekomstige bruid krijgt volop persoonlijke aandacht. “Ik reserveer altijd 2,5 uur per klant. In die tijd gaan we op zoek naar dé jurk. Een bruid moet zich lekker en comfortabel in haar jurk voelen, daar streven we naar.” Je kunt bij Bruidje.com ook terecht voor alle denkbare bruidsaccessoires zoals sluiers, schoenen, haaraccessoires en nog veel meer. Voor bruidsmeisjes of communie zijn er ook onder andere mooie jurkjes en schoentjes.

Meer informatie
Bruidje.com is maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Er wordt op afspraak gewerkt, dus je bent verzekerd van privacy. Telefonisch of via WhatsApp bereikbaar via (06) 19 06 29 23. Kijk voor meer informatie op www.bruidje.com of Instagram en Facebook. Parkeren kan voor de deur of in de Bergoss-parkeergarage naast de winkel.

Meer berichten