<p>Vd Camp Oss.</p>

Vd Camp Oss.

‘Samen met de klant schitterende tuin realiseren bij V.d. CAMP Oss’

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Van het afhalen van zand, het brengen van sloopafval, huren van een grote kraan, kleine minigraver of container tot een uitgebreid aanbod sierbestrating. En van transport, sloopwerken tot bestraten: V.d. CAMP Oss aan de Randmeer 18 is van vele markten thuis. 

De ouders Wim en Annie startten in 1966 het bedrijf V.d. CAMP Oss. In 1991 kwam Theo erbij en in 2005 nam hij het bedrijf over. In 2007 was het bedrijf zo gegroeid dat uitbreiding noodzakelijk was. In 2010 werd er gebouwd aan de Randmeer in Oss en een jaar later volgde de verhuizing. De hoofdmoot van het bedrijf was altijd transport, sloopwerk en grond- en straatwerk. In 2013 werd ook de Grondbank De Geer Oss opgericht. Een jaar later werd het uitgebreid met Sierbestrating Theo vd Camp Oss.

Showtuin
Met het oog op de zomer wordt er veel gewerkt in de tuin. Zo is het deze periode druk in de showtuin van 1.200 m2 waarin mensen volop inspiratie op kunnen doen. Zowel op de grond als op rekken worden veel stenen gepresenteerd. Van betontegels tot exclusieve keramische tegels en alles daar tussenin. Mensen met ieder budget kunnen er slagen. Er is ook siergrind te koop. Maar er zijn bijvoorbeeld ook bloembakken, stapelblokken, traptreden en opsluitingen. Om een nog sfeervoller beeld te creëren, is er onder andere een zwembad, een kunstgrasveldje en een geschilderde muur. Theo en Annette: “Mensen komen hier vaak binnen met een bepaald idee, maar soms ook alleen om inspiratie op te doen. Wij kunnen ze helpen met een professioneel en eerlijk advies op maat. Het is zelfs mogelijk dat we in hun eigen tuin komen kijken en adviseren. We kunnen de stenen leveren, maar mensen kiezen ook steeds vaker voor het complete pakket voor een vaste prijs. Want bijvoorbeeld het uitgraven, slopen, afvoeren, het zand, containers en bestraten kunnen wij verzorgen. Mensen hoeven zelf nergens meer over na te denken. Veel klanten vinden het fijn dat ze door ons volledig ontzorgd worden. Samen met de klant willen we een schitterende tuin realiseren.”

Grondbank
Bij nieuwbouw of een verbouwing komt veel werk kijken. Bij V.d. CAMP Oss (VCA gecertificeerd) heb je bijvoorbeeld alle soorten zand. Als je puin en sloopafval hebt, kun je het komen brengen met een aanhanger. Dit geldt voor particulieren en bedrijven. Er zijn geen (lange) wachtrijen. “Wij recyclen 95 procent van de materialen. Van afvalstoffen maken we bouwstoffen.” Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen het bedrijf. Zo liggen er zonnepanelen op het dak, hangen er zuinige airco’s en is alle verlichting LED.

Grondwerk
V.d. CAMP Oss verhuurt diverse grondwerkmachines: van groot tot klein, inclusief machinist. Ook voor sloopwerken ben je bij het bedrijf aan het juiste adres. Of het nu gaat om een huis, een inrit of je tuin.

Containers
Ook is het gespecialiseerd in containerverhuur. “De containers is een groeiende markt. We gaan uitbreiden met kleinere containers, ideaal voor bijvoorbeeld de grote stad of bij een bedrijf waar wat minder ruimte is.”

Maatschappelijk betrokken
Ook op sociaal gebied is V.d. CAMP Oss al jaren actief. Zo sponsoren ze diverse verenigingen (zoals Berghem Sport en het G-hockeyteam van MHC Oss), zijn ze actief voor de kindervakantieweek, met carnaval in het Knollenrijk en zit Theo al 30 jaar bij het Berghemse brandweerkorps. “Daarnaast zijn verschillende werknemers aangenomen die een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. We zijn ook een erkend leerbedrijf. Als bedrijf dragen we graag een steentje bij aan de maatschappij”, zegt Theo. Zijn inzet werd in 2017 beloond met de titel Ondernemer van het Jaar in Berghem. Vorig jaar kreeg hij de Gouden Knol van Stichting Carnaval Berghem, vanwege zijn inzet voor het carnaval en de samenleving.

Meer informatie
Meer informatie op www.vdcamp.nl. Kijk ook eens op www.sierbestratingoss.nl en www.grondbankdegeeross.nl. Bereikbaar via info@vdcamposs.nl of (0412) 40 16 05.

Meer berichten