Het Walplein in het Osse centrum.
Het Walplein in het Osse centrum.

Modezaken aan Walplein op zondagen in juni open: ‘De Osse stad is een parel aan het worden’

Zakelijk 1.788 keer gelezen

OSS | De zomer staat voor de deur, het is buiten heerlijk weer. Ben jij op zoek naar een zomerse outfit? Kom dan naar het Osse centrum, zoals naar het Walplein. In die straat openen de ondernemers in de maand juni iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur de deuren voor het ‘Walplein Modeplein’.

Of je nu op zoek bent naar een fleurige zomerjurk, stoere polo, zomerse slippers of een leuke bikini, de winkels op het Walplein hebben het voor je. Deelnemers aan het Walplein Modeplein zijn Ter Horst van Geel, Wehberg Mannenmode, Koning Bodyfashion, Favors!, HEMA, Ziengs, Claessens Modeschoenen en ONLY. Centrummanagement Oss ondersteunt dit straatinitiatief voor de organisatie en promotie. Het CMO en de ondernemers hopen dat ook andere centrumondernemers snel aansluiten. Om het extra aantrekkelijk te maken, is er iedere zondag live muziek.

Veiligheid
De eerste editie afgelopen zondag was redelijk succesvol. Wouter Wehberg van Wouter Wehberg Mannenmode: “We zijn als ondernemers heel lang dicht geweest. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en met hulp van het CMO zijn we dit initiatief gestart. Op deze manier willen we de klant in Oss houden. Ze hoeven echt niet naar een andere stad om daar te gaan shoppen. Kom hier maar eens kijken op het Walplein of in de Walstraat, we hebben een hoop te bieden. Met panden die in grote steden ook niet zouden misstaan. We ontwikkelen ons tot kwalitatief zeer goede straten. Je ziet dat andere goede ondernemers zoals Juwelier Cober zich hier graag wil vestigen.” Hij vervolgt: “De komst van het Walkwartier gaat de stad een enorme boost geen. Oss is een parel aan het worden. De hele stad is goed bezig. Van Organon dat terug is, een enorme wijk in Oss-West die er gaat komen tot woningbouwplannen in bijvoorbeeld de Raadhuislaan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant