<p>Bas en Roy Heurkens.</p>

Bas en Roy Heurkens.

(Foto: Hans van der Poel 06 31918770)

Heurkens Bouwmaterialen wordt BouwPartner Heurkens: ‘Organisatie naar hoger plan tillen’

  •   keer gelezen   Zakelijk

BERGHEM | Heurkens Bouwmaterialen heeft zich aangesloten bij de landelijke formule BouwPartner en gaat BouwPartner Heurkens heten. “We blijven een zelfstandige onderneming. Maar door de aansluiting bij de formule kunnen wij onze klanten nog beter voorzien van advies bij alles waar de vakman mee te maken krijgt”, aldus Roy en Bas Heurkens.

Heurkens Bouwmaterialen is al jarenlang een begrip en vertrouwde partner op het gebied van hout en bouwmaterialen voor de vakman. “Wij ondersteunen je bij alles wat je nodig hebt om je werk te goed kunnen doen. Van vakkundig advies en een ruim assortiment professionele materialen tot een kop koffie om de dag goed te beginnen. Alles onder één dak, bij jou in de buurt”, aldus Roy en Bas Heurkens in een brief aan klanten.

Familiebedrijf
“We zijn er trots op een familiebedrijf met een mooie historie te zijn. Waar met plezier gewerkt wordt en partnership met onze klanten voorop staat. We kijken daarbij altijd vooruit. We volgen trends en ontwikkelingen. Op het gebied van materialen en gereedschappen, maar ook wat betreft bedrijfsvoering. Vanuit die visie hebben wij besloten ons aan te sluiten bij de landelijke formule BouwPartner. Van materiaalkeuze tot regelgeving. Tevens zal ons assortiment professionele bouwmaterialen worden uitgebreid met onder andere het privatelabel ProfPartner. Wij zijn jouw BouwPartner en zorgen dat jij je kunt focussen op je werk.” Bij een nieuwe naam hoort een nieuw beeldmerk. Geheel in de lijn van de formule BouwPartner. “We zijn blij dat we ook op dit niveau onze organisatie naar een hoger plan kunnen tillen. De komende periode zul je dan ook de nodige veranderingen ervaren in onze shop en communicatie. Wat natuurlijk niet verandert zijn de vertrouwde gezichten en onze service. Uiteraard hadden we deze ontwikkelingen groots willen vieren met onze klanten en relaties. Helaas is dit in deze tijd niet mogelijk. Maar we willen en kunnen deze stap ook niet geruisloos voorbij laten gaan.” Elke bezoekende klant krijgt in de week van 7 juni een leuke goodiebag in de shop aa de Burgemeester van Erpstraat 101 in Berghem. Op vrijdag 11 juni staat er een frietkraam op het terrein. Meer informatie via (0412) 40 28 88 of info@heurkens.nl.

Meer berichten