<p>Sanne Voets en Bas Huiskes. (Foto: Jos Klijn)</p>

Sanne Voets en Bas Huiskes. (Foto: Jos Klijn)

(Foto: Jos Klijn)

Topsporter Sanne Voets en Huiskes Suzuki bundelen PK’s

  •   keer gelezen   Zakelijk

BERGHEM/OSS | Vanaf deze week heeft u een goede kans de Berghemse dressuuramazone Sanne Voets te spotten met meer dan één ‘paardenkracht’. Naar haar trainingen en andere afspraken rijdt ze nu namelijk in een splinternieuwe Suzuki Ignis, dankzij Auto Huiskes in Oss.

“Sanne is een geweldige topsporter uit onze eigen regio”, begint Bas Huiskes. “Ze won alles wat er te winnen valt en het mooie is: ze is nog altijd gedreven om de beste te blijven. Daar herkennen wij ons in. Ook wij zijn steeds weer op zoek naar hoe we beter kunnen worden. Hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn, bij ieder mobiliteitsvraagstuk.”

Samenwerking
Die klik bracht de twee tot het idee van een samenwerking. Huiskes stelt de dressuuramazone een nieuw model Suzuki Ignis ter beschikking. Die auto werd niet voor niets gekozen, vertelt Voets. “Het is een compacte maar stoere auto, van alle gemakken voorzien. Voor mij is het bovendien prettig met in- en uitstappen dat de stoelen wat hoger zijn.” Huiskes wijst ook op de hybride-aandrijflijn, die de auto zuiniger en dus duurzamer maakt. Over de naam van het model weet hij te vertellen: “Ignis is latijn voor ‘vuur’. En dat vuur, van binnen, om elke dag weer beter te worden dan je gisteren was, dat brandt bij ons allebei!”

Paralympische Spelen
De amazone kan in stijl en veilig de weg op in haar voorbereidingen op de Paralympische Spelen. Die beginnen op 24 augustus en worden gehouden in Tokyo.

Meer berichten