<p>Dennis Zeegers.</p>

Dennis Zeegers.

(Foto: )

Lekker barbecueën tijdens een zorgeloze zomer

  •   keer gelezen   Zakelijk

Wat een heerlijk weer lijkt het te gaan worden, dat wordt echt genieten! De vakantieperiode is zo goed als begonnen en er zullen toch nog heel wat mensen in Nederland blijven schat ik zo in. Dus dan is het wel prettig wanneer het dan ook mooi weer wordt. Ook voor ons, want om de in eigen land vakantievierende mensen goed te kunnen verwennen met onze bbq-schotels is mooi weer onontbeerlijk.
Nadat vorige week de besmettingscijfers weer zo erg gestegen zijn, hoop ik dat iedereen nog even die pas op de plaats doet. Zodat iedereen uiteindelijk kan gaan genieten van de vakanties in het buiten-, of in eigen land. Sowieso zijn we met zijn allen aan vakantie, maar ook aan vrijheid toe. Naar mijn bescheiden mening kan dat alleen maar wanneer we een hoge vaccinatiegraad hebben en we ons nog even aan de regels houden. Dit is voor ons dan ook wel prettig, want dan kunnen we uiteindelijk onze Bbq’s weer afstoffen en weer mooie feesten en partijen gaan verzorgen deze zomer. Want dat hebben we wel gemist. Het staat natuurlijk niet in contrast met wat cateringbedrijven, horeca etc. hebben gemist, maar voor ons is het in de zomer toch ook wel een substantieel deel van onze omzet. Dus laat die feesten maar komen wanneer het weer echt kan, wij hebben er zin in en zijn er klaar voor. Dus wanneer je van plan bent iets te vieren, kom dan gerust even langs, bel, of mail ons en wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Verder hoop ik dat iedereen een mooie zorgeloze zomer tegemoet gaat en er lekker van geniet!
O en hou onze advertenties in de gaten, dan zullen wij met wat mooie Bbq-aanbiedingen komen om u en uw gasten heerlijk te laten genieten. Graag tot ziens op winkelcentrum Ussen.

Dennis Zeegers, Slagerij Arie Zeegers

Meer berichten