<p>Michelle (links) runt de nieuwe viswinkel aan de Walstraat.</p>

Michelle (links) runt de nieuwe viswinkel aan de Walstraat.

1000Vissen vertrouwd adres voor visliefhebbers

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | De viswinkel in de Walstraat 2b in het Osse centrum, aan het eind van ‘t Gengske, is sinds deze week weer open met nieuwe eigenaresse Michelle. Na een lastige periode van corona en personeelsgebrek is de winkel vanaf nu weer geopend. De nieuwe naam is 1000Vissen.

Gelukkig is er een oplossing gevonden voor het personeelsprobleem door de overname van een nieuwe eigenaresse. Michelle zal het roer over nemen om vol enthousiasme de zaak voort te zetten. Michelle werkt al geruime tijd mee in de winkel van De Visscher in Winkelcentrum De Ruwert om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Dat samen met haar jarenlange ervaring in de horeca en haar vriendelijke uitstraling zal de klanten positief verrassen. 

Chef-kok
Voor het bereiden van alle gerechten heeft ze een chef-kok in dienst genomen om haar te ondersteunen. Zo zal de zaak een vertrouwd adres blijven voor uw gebakken vis, belegde broodjes, kant-en-klaar maaltijden en een heerlijk stukje verse vis. Alle gerechten kunnen ook ter plekke worden opgegeten, binnen of op het gezellige terrasje waar u de bouwontwikkelingen van het Walkwartier kunt volgen.

Meer informatie
Michelle gaat de zaak voortzetten onder de nieuwe naam 1000Vissen. De nieuwe verruimde openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 20.00 en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. “Dus ook als u op zondag niet wilt koken, staat er altijd een heerlijke kant-en-klaar maaltijd, een heerlijk gebakken visje of portie kibbeling voor u klaar.”

Meer berichten