<p>Ilvie Megens van Elite Fashion.</p>

Ilvie Megens van Elite Fashion.

‘Mooie kleding en unieke merken bij Elite Fashion’

  •   keer gelezen   Zakelijk

De Burgwal heeft de nodige leegstand, maar de straat is bezig aan een opmars. Voor verschillende lege panden is een nieuwe ondernemer gevonden. Op nummer 22 gaan Davy en Ilvie Megens van start met Elite Fashion. “We hebben een kledingaanbod wat er nog niet is in Oss.”

Het idee om een eigen winkel te starten, ontstond spontaan. Toen Ilvie in Den Bosch een winkel bezocht, kwam ze heel enthousiast naar buiten. Het was haar man Davy die het initiatief nam en voorstelde om zelf een winkel te starten in hun woonplaats Oss. Ilvie: “Ik heb altijd in een winkel gestaan en het was mijn droom om ooit voor mezelf te beginnen. Op een gegeven moment heb ik die droom aan de kant geschoven. Nu is de tijd aangebroken om het alsnog te doen en dat doen we met veel passie.” Een week na het spontane idee werd aan de Burgwal 22 een geschikt pand gevonden. Davy: “Oss is mijn stad en ik zie dat de stad een goede ontwikkeling doormaakt. Steeds meer lege panden worden weer gevuld en met de komst van het Walkwartier ziet de toekomst er goed uit. Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan onze stad.” Het Osse centrum is ook te zien in de winkel. Achter de toonbank hangt een metersgrote oude foto van de Burgwal. De afgelopen weken is er hard gewerkt in het pand. Alles ziet er op en top uit met strakke zwart en witte kleuren, er zijn ruime pashokjes en een koffiehoek waar je heerlijk kunt zitten. Met dank aan onder andere broer Lesley Megens, die als een echte vakman zowel op het gebied van uitvoering als met nieuwe ideeën een belangrijke bijdrage leverde.

Aanbod
Met Elite Fashion richten ze zich op mannen en vrouwen. Davy: “Tieners kunnen hier terecht, maar ook volwassenen van alle leeftijden. We verkopen moderne, mooie kleding. Met onze merken kunnen we ons onderscheiden van andere winkels. Zo zijn we de enige in Oss die PiNNED by K verkopen en bij de mannenlijn zijn we zelfs de enige van Neerland. Maar ook met onder andere Joss zijn we uniek. Ondanks deze mooie merken en de chique uitstraling van de winkel is onze kleding betaalbaar. Met ieder budget moet je hier kunnen slagen.” Elite Fashion opent de deuren op vrijdagmiddag 24 september. Met onder andere veel ballonnen en een optreden van een brassband wordt iedereen van harte welkom geheten. Ook de 25ste en 26ste is de winkel open. “We hebben er heel veel zin in en kunnen bijna niet wachten.”

Meer berichten