<p>Mark Konings en zijn vrouw in de Kruisstraat. Binnenkort gaat dit pand dicht en opent Konings Vloeren in Berghem. (Foto: Hans van der Poel)</p>

Mark Konings en zijn vrouw in de Kruisstraat. Binnenkort gaat dit pand dicht en opent Konings Vloeren in Berghem. (Foto: Hans van der Poel)

Konings Vloeren opent 29 september aan Koolzaadweg in Berghem

  •   keer gelezen   Zakelijk

BERGHEM | Konings Vloeren opent op woensdag 29 september de deuren aan de Koolzaadweg 27 in Berghem. Op zaterdag de 25ste gaat de zaak aan de Kruisstraat 39B in Oss voor het laatst open. “In het nieuwe pand hebben we nog meer mogelijkheden”, aldus eigenaar Mark Konings.

Konings was al een tijdje op zoek naar een nieuw en ruimer pand. “Toen de Koolzaadweg in beeld kwam, was dat perfect. We gaan er zelf wonen en achter maken we een grote showroom en hebben we ons eigen magazijn. Een perfecte locatie dichtbij alle uitvalswegen en je kunt parkeren voor de deur.”

Showroom
De showroom is geopend op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, donderdag tot 20.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Je krijgt hier een goed beeld van alle mogelijkheden bij Konings Vloeren. Zo is er een breed assortiment in houten jaloezieën en op het gebied van vloeren varieert het aanbod van vinyl, laminaat, tapijt tot marmoleum. De populairste vloer is PVC. “De PVC-vloeren liggen in steeds meer huizen. Ze gaan er steeds mooier, natuurlijker en echter uitzien. Andere voordelen zijn dat het onderhoudsvriendelijk is, makkelijk te repareren, geluiddempend en ideaal met vloerverwarming.” Konings Vloeren kan bij de klant vrijwel het hele huis compleet inrichten. Nieuw is de samenwerking met binnenhuisarchitecte Veerle van der Maazen. Ze kan 3D-tekeningen maken en advies geven over de complete inrichting van je woning. 

Groei
Konings Vloeren werd in maart 2016 opgericht en in ruim 5 jaar tijd is het bedrijf flink gegroeid. Een familiebedrijf, waar onder andere ook zijn vrouw en broer Rob werken. “Het begint vaak met de gunfactor, want ik ken in Oss en omgeving veel mensen. Door mond-tot-mondreclame van tevreden klanten komen er steeds meer mensen naar ons toe. Bij iedereen zorgen wij voor een perfecte vloer en komen we onze afspraken na. Er zijn korte lijntjes. Of Rob of ik zijn altijd bij het proces aanwezig, ook tijdens het meten of het maken van een offerte. Omdat we alles in eigen beheer hebben, hanteren we scherpe prijzen.”

Toekomst
Er wordt overal volop gebouwd, ook in Oss en omgeving. Konings merkt dat het aantal aanvragen blijft toenemen. “We komen ook veel plekken en werken aan mooie projecten. Bij particulieren, maar ook bedrijven weten ons te vinden.”
Meer informatie op www.koningsvloeren.nl of neem contact op via (0412) 20 29 47 of mark@koningsvloeren.nl.

Meer berichten