Het nieuwe pand van Medifit.
Het nieuwe pand van Medifit.

Medifit opent tweede vestiging in Osse centrum

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Medifit opent later dit jaar een tweede vestiging in Oss. Naast de Opaalweg 168 zijn mensen dan ook welkom aan het Heschepad 55 in het centrum.

Medifit groeit al jaren en bij het pand aan de Opaalweg is uitbreiding niet mogelijk. “We waren eigenlijk op zoek naar 1 groot pand voor ons hele aanbod, maar die zoektocht slaagde niet”, aldus mede-eigenaar Mireille Claessens - Van Lieshout. “Daarom kozen we voor twee locaties in Oss die ver genoeg uit elkaar liggen. Aan het Heschepad was jarenlang de Rabobank gevestigd, maar die is verhuisd naar de Raadhuislaan. De Rabobank heeft het pand zeer goed achtergelaten, dus we er hoeven niet heel veel aan te doen. De diverse ruimtes zijn qua grootte zeer geschikt voor ons. Een perfecte locatie in de juiste ambiance. Bovendien kun je parkeren voor de deur.”

Doelgroep
Iedereen is welkom bij Medifit. Van topsporters, mensen die willen fitnessen tot mensen die gebruikmaken van allerlei soorten fysiotherapie. Ook is Medifit actief betrokken bij steeds meer sportverenigingen voor een snelle en efficiënte blessurebehandeling. Er zijn verder samenwerkingen met ziekenhuis Bernhoven en kliniek ViaSana.
Medifit groeit in expertise en er komen steeds meer specialisaties bij. Aan het Heschepad richt Medifit zich onder andere op personal training. Bijvoorbeeld geschikt voor ondernemers, omdat er ook een combinatie gelegd kan worden met coaching. Op het gebied van personal training/fitness onderscheiden ze zich omdat ze het op een andere manier aanpakken. Er wordt gewerkt vanuit een gezondheidsachtergrond.
Maar ook op het gebied van fysiotherapie en sportfysiotherapie zijn mensen welkom. Ook komen er nieuwe onderdelen bij, zoals een diëtiste en ergotherapeut. “Bij Medifit gaat gezondheid verder dan niet ziek zijn. Het gaat erom hoe je je voelt. We kijken naar de mens als geheel, niet alleen naar specifieke klachten. Het draait om alle facetten.”

Meer informatie
In de maand november hoopt Medifit de deuren te openen in het Osse centrum. “Er wordt heel hard gewerkt en we hopen dat november mogelijk is. Er komt nog een officiële opening, de exacte datum communiceren we nog. Als mensen nieuwsgierig zijn, zijn ze welkom om eens een kijkje te komen nemen. Ook kunnen ze ons altijd bellen op (0412) 63 62 34 of mailen: info@medifitoss.nl.” Kijk voor meer informatie op de website www.medifitoss.nl.

Meer berichten