Iedereen is welkom bij Café Restaurant De Vijf

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Met Café Restaurant De Vijf is het Osse centrum een mooie horecazaak rijker. “We willen van onze zaak een begrip maken”, aldus de familie.

De Vijf slaat op de 5 leden van de familie. Het was vader John die een jaar of drie geleden het pand aan de Molenstraat 17 zag. Het leek hem een mooie uitdaging om er zelf een horecagelegenheid te starten. Het bleef niet alleen bij een droom, maar hij bereikte een akkoord met de pandeigenaar en ging aan de slag. 

Metamorfose
Alles werd schoongemaakt en vernieuwd: van de wanden tot aan de vloer. Alles deed John zelf. Toen Café Restaurant De Vijf de deuren wilde openen, was daar het coronavirus. Nu de versoepelingen zijn ingevoerd en daarnaast genoeg personeel werd aangenomen, was 25 augustus het moment om te starten.

Welkom
Dochter Lizza: “Waarom we voor Oss kozen? Wij wonen hier 15 jaar, voelen ons thuis en zien volop mogelijkheden.” Ze vervolgt: “Bij De Vijf is iedereen welkom. Je kunt hier ‘s middags komen lunchen, ‘s avonds heerlijk dineren of gezellig iets drinken met een borrelplankje of gebakje erbij. Aan de achterkant van ons pand is een borrelcafé. Afgescheiden van het restaurant en bereikbaar via een aparte ingang. Hier richten we ons voornamelijk op jongeren. Je kunt er ook feesten geven. Al met al is er voor elk wat wils.”

Kaart
De reacties van de gasten die de eerste weken binnenkwamen, zijn heel positief. Zo zijn ze onder andere erg te spreken over de menukaart. Lizza: “Ook uit deze kaart spreekt dat we er voor iedereen zijn. Je kunt een tournedos of zeebaars bestellen, maar ook een pizza of burger. Lekker en veel eten voor een goede prijs. Daarnaast hebben we een uitgebreide drankenkaart. Allemaal met leuke prijzen. Frisdrank of een kopje koffie/thee kost maar 1,95 euro, voor cocktails betaal je 6,95 euro. Zo zorgen we ervoor dat een bezoekje extra leuk is.”

Service
John runde in het verleden een restaurant op het tropische eiland Curaçao. Een eigen onderneming is voor hem niet nieuw en die gastvrijheid is ook te zien bij de rest van zijn gezin. Andere dochter Lizzel: “Service is heel erg belangrijk. We willen hier dat gasten het gezellig hebben. Nee zeggen is het laatste wat we doen.”

Passie
Het gezin ziet de toekomst positief tegemoet en hoopt de komende maanden steeds meer gasten te mogen verwelkomen. “Er gebeurt al veel positiefs in Oss en wij bieden met Café Restaurant De Vijf weer iets unieks aan. We doen dit allemaal met veel passie.”

Meer informatie
De Vijf start ook een partyservice. Kijk voor meer informatie op www.caferestaurantdevijf.nl of Facebook en Instagram. Neem contact op via e-mailadres devijfhoreca@gmail.com of telefoonnummer (0412) 85 48 17. 

Meer berichten