<p>Gezondheidscentrum Ceres in Heesch.</p>

Gezondheidscentrum Ceres in Heesch.

Zorgverleners openen de deuren in Gezondheidscentrum Ceres

  •   keer gelezen   Zakelijk

HEESCH | Belangstellenden krijgen op zaterdag 2 oktober de kans om achter de schermen te kijken bij Gezondheidscentrum Ceres. Tijdens deze open dag openen alle zorgverleners van het ‘mini-ziekenhuis’ in Heesch hun deuren. Bezoekers kunnen dan kennismaken met alle vakgebieden en specialisaties die er gevestigd zijn.

Het gezondheidscentrum -gevestigd in het voormalige Rabobank-kantoor aan de Cereslaan in Heesch- telt inmiddels bijna dertig zorgverleners: van huisarts, fysiotherapeut en apotheek tot en met uroloog, gynaecoloog en plastisch chirurg. Het ‘mini-ziekenhuis’ is al open sinds maart 2020, maar vanwege corona was het eerder niet mogelijk om een open dag te houden.
Op 2 oktober kunnen bezoekers een kijkje nemen in alle praktijkruimtes. De artsen en andere zorgverleners vertellen dan over hun vakgebied, beantwoorden vragen en geven kleine demonstraties. Voor kinderen is er een activiteitenhoek met onder andere een ballonnenclown, zodat ook zij zich kunnen vermaken. De eerste 500 bezoekers krijgen een goodiebag mee met onder meer informatieve brochures, leuke gadgets en tegoedbonnen.

Aanmelden niet nodig
De open dag vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Om opstoppingen zoveel mogelijk te vermijden, lopen de bezoekers een vaste route. Ze kunnen daarbij zelf bepalen bij welk vakgebied of welke specialisatie ze een kijkje willen nemen. De corona-app is niet nodig. De lijst van deelnemende zorgverleners is te vinden op www.gezondheidscentrumceres.nl.

Meer berichten