<p>Het pand van Warmteservice in Oss.</p>

Het pand van Warmteservice in Oss.

(Foto: )

Warmteservice opent een vestiging aan de Gasstraat-Oost in Oss

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Warmteservice heeft aan de Gasstraat-Oost 11A in Oss een gloednieuwe vestiging geopend. 

“Een goed bereikbare plek, tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen, waar we al twee mooie vestigingen hebben. Nabij de N329 en bij bedrijventerrein Landweer”, vertelt Martijn Pouwels. Pouwels, die zijn ervaring opdeed in de vestiging in Nijmegen, gaat voor deze nieuwe locatie zorgen voor het bekende elan van Warmteservice. 

Service
Hij lacht en zegt: “Service is waar we voor staan. Producten verkopen kan iedereen. Het juiste product aanbieden met het juiste advies is waar we goed in zijn en waar we trots op zijn.”
Mensen kunnen bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv-ketel heeft Warmteservice ook een aanbod hybride en elektrische systemen in het assortiment.

Duurzaam
Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Pouwels: “Kom gezellig langs, u bent van harte welkom!”

Meer informatie
De vestiging Oss is op maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Telefonisch bereikbaar via (0412) 76 71 71. Kijk voor meer informatie op de website www.warmteservice.nl.

Meer berichten