Het TinQ tankstation aan de Kantsingel.
Het TinQ tankstation aan de Kantsingel.

Openingsweekend bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. met extra kortingsactie bij tankstation en gratis wassen

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Het zal u afgelopen tijd misschien wel opgevallen zijn. Er zijn veel werkzaamheden geweest op de Kantsingel in Oss. In de eerste plaats is het tankstation vernieuwd. Nieuwe tanks, nieuwe leidingen, nieuwe pompen en de toevoeging van Ad Blue en Superplus 98. Een flinke klus maar het resultaat mag er zijn.

Ten tweede is de techniek van de Self Service Carwash vernieuwd. Nieuwe pompen met hogere drukken en nieuwe programma’s zoals velgenreiniger en Powerfoam. Tevens is het betaalgemak verhoogd. Pinnen en betalen via een digitale waspas (via QR-code) zijn toegevoegd. “Al met al zijn wij weer klaar voor de toekomst.”
Om dit te vieren is er zaterdag 23 en zondag 24 oktober een extra kortingsactie met 20 cent korting (op de landelijke adviesprijs) bij het tankstation. Ook kunt u van 9.00 tot 18.00 uur gratis gebruikmaken van de wasplaatsen om te ervaren hoe goed het nu geworden is. Tussen 12.00 en 17.00 zorgt Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. voor een snack voor de bezoekers en er is de hele dag live muziek.

Meer berichten