Merlijn Roex en Laura van der Wal.
Merlijn Roex en Laura van der Wal.

Huid- en Oedeemtherapie Oss bestaat 10 jaar

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Voor huidproblemen bent u bij Huid- en Oedeemtherapie Oss aan het juiste adres. De praktijk bestaat tien jaar en heeft een grote klantenkring opgebouwd. Van kleine praktijk aan huis is het een volwaardige praktijk geworden met inmiddels twee vestigingen. “Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. We zijn heel blij en trots waar de praktijk nu staat.” 

Merlijn Roex - Van der Aa startte tien jaar geleden als erkend en gediplomeerd huid- en oedeemtherapeut aan huis haar eigen praktijk Huid- en Oedeemtherapie Oss. Na een korte tussenstap op de Spoorlaan, kreeg Merlijn de mogelijkheid om met haar praktijk te verkassen naar Groepspraktijk Lievekamp aan de Molenstraat 70 in Oss. Drie jaar geleden kreeg ze versterking van Laura van der Wal. “We bleven groeien, want door de samenwerking met de huisartsen en het toenemende aanbod aan behandelingen, groeide de bekendheid van de praktijk. Niet alleen door verwijzingen van huisartsen, maar ook van mensen die zelf contact opnamen voor één van onze diensten.” Twee jaar geleden nam ze Oederma huid- en oedeemtherapie over en was een tweede praktijk in Paramedisch Centrum Oss aan de Opaalweg 94 in Oss een feit. “Een perfecte locatie waar de lijntjes met andere hulpverleners kort zijn.”

Kwaliteit
Zorg, verbetering en genezing van de huid. Daar draait het allemaal om bij Huid- en Oedeemtherapie Oss. Het dienstenpakket is zeer breed: van oedeemtherapie en acnébehandeling tot definitief ontharen in het gelaat, camouflagetherapie en chemische peelingen. Maar ook voor huidverbetering zonder medische noodzaak, zoals een slappe/ouder wordende huid, rokershuid, littekens, pigmentvlekken, striae of definitief ontharen op het lichaam. “We zijn als paramedici verplicht om ons regelmatig bij te scholen. We blijven op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en werkwijzen. Ook investeren we in nieuwe behandelingen en systemen. Zoals bijvoorbeeld de SkinPen, een microneedling-systeem dat als eerste systeem in de wereld is voorzien van een CE- en FDA-keurmerk voor een bewezen resultaat en veiligheid. De eis is altijd dat de kwaliteit hoog moet zijn en dat het veilig is.”
Huid- en Oedeemtherapie Oss is in de basis paramedisch, waardoor ook veel van de behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. “Voor de toekomst willen we onze dienstverlening graag uitbreiden, maar zal de kwaliteit van onze behandelingen altijd bovenaan staan. Zo blijven we investeren in nieuwe (laser)apparatuur en productlijnen om ook naar de toekomst toe de kwaliteit te kunnen leveren die onze patiënten en cliënten van ons gewend zijn.”

Webshop
Binnen de praktijk voeren Merlijn en Laura veel behandelingen uit die hand in hand gaan met het gebruik van goede kwalitatieve huidproducten. “Door de jaren heen hebben we daarom met de nodige zorg het productenassortiment dat wij in de praktijk gebruiken samengesteld. Omdat veel van onze patiënten deze producten ook thuis willen gebruiken of op zoek zijn naar een aanvulling op hun huidige behandelplan, zijn wij gestart met de webshop van Huidcare. Op dit moment zijn de producten van de volgende merken via onze webshop te verkrijgen: Lycogel, TEBISKIN en IMAGE Skincare. Laatstgenoemde is de nieuwste toevoeging, een productlijn met hoogwaardige ingrediënten en een specifieke focus op huidverbetering.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website www.huidtherapieoss.nl. Merlijn is bereikbaar via telefoonnummer (06) 21 90 18 10, Laura via (06) 53 69 75 54.

Meer berichten