Foto: REECLAME.NL

Albert Heijn Berghem ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

  •   keer gelezen   Zakelijk

BERGHEM | Albert Heijn Rodney van der Burgt in Berghem is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer Rodney van der Burgt is recent gecertificeerd. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben ondernemer Van der Burgt en zijn medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie met en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. De winkel is recent ingrijpend verbouwd, met daarbij extra aandacht voor winkelbeleving en versaanbod. ‘Op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing zijn de voorzieningen na de verbouwing op een zeer hoog niveau beland. Een bijzondere inspanning verricht de ondernemer op het gebied van lokale betrokkenheid. Vele verenigingen, lokale, maatschappelijke goede doelen en dorpsactiviteiten worden ondersteund waarmee in belangrijke mate wordt bijgedragen aan het verhogen van de leefbaarheid van het dorp. Dit heeft mede bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk’, aldus brancheorganisatie Vakcentrum Levensmiddelen in samenwerking met kennisorganisatie TNO.
Albert Heijn Rodney van der Burgt in Berghem is beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en –reductie, en transport en logistiek. Van der Burgt is trots op het behaalde resultaat: “Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.”

Meer berichten