Mireille Claessens - Van Lieshout in het nieuwe pand van Medifit.
Mireille Claessens - Van Lieshout in het nieuwe pand van Medifit. (Foto: Hans van der Poel )

‘Bij Medifit kijken we naar ieders mogelijkheden’

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | De tweede vestiging van Medifit aan het Heschepad 55 in het Osse centrum is deze week geopend. De fysiotherapie is van start gegaan. “We zijn heel erg tevreden met de metamorfose en blij dat we gedeeltelijk van start kunnen. Hopelijk mogen we zo snel mogelijk op volle kracht draaien”, aldus mede-eigenaar Mireille Claessens - Van Lieshout.

Het pand aan de Opaalweg was te klein geworden voor alle takken van Medifit. In de zoektocht naar een tweede locatie kwam het voormalige pand van Rabobank aan het Heschepad in beeld. Mireille: “De Rabobank heeft het pand zeer goed achtergelaten. Van de spreekkamers hebben we behandelkamers gemaakt. Daarnaast hebben we flink wat vernieuwingen aangebracht, zoals kleedkamers met douches en een mindervalide toilet. Leuk is dat we een aantal meubels van de Rabobank hebben hergebruikt naar onze functies. Het eindresultaat van de metamorfose is perfect en helemaal zoals we hadden gehoopt. Een officiële opening volgt als de coronamaatregelen het toelaten.” Het Heschepad is volgens Mireille een perfecte locatie. “De diverse ruimtes zijn qua grootte zeer geschikt voor ons. Een voordeel is dat je voor de deur kunt parkeren. Overigens gaan we onze vestiging aan de Opaalweg ook verbouwen. Zo zijn we weer up-to-date.”

Doelgroepen
Bij Medifit is iedereen welkom. Van topsporters, mensen die willen fitnessen tot mensen die gebruikmaken van allerlei soorten fysiotherapie. Ook is Medifit actief betrokken bij steeds meer sportverenigingen voor een snelle en efficiënte blessurebehandeling. Er zijn verder samenwerkingen met ziekenhuis Bernhoven en kliniek ViaSana. “Mensen met een beperking die willen sporten, zijn ook van harte welkom. Hier krijg je de juiste begeleiding. Iedereen kan sporten, wij kijken bij Medifit naar iemands mogelijkheden.”

Specialisaties
Medifit groeit in expertise en er komen steeds meer specialisaties bij. Aan het Heschepad richt Medifit zich onder andere op personal training. Bijvoorbeeld geschikt voor ondernemers, omdat er ook een combinatie gelegd kan worden met coaching. Op het gebied van personal training/fitness onderscheiden ze zich omdat ze het op een andere manier aanpakken. Er wordt gewerkt vanuit een gezondheidsachtergrond. Momenteel is personal training vanwege de coronamaatregelen binnen niet mogelijk en alleen buiten toegestaan.

Fysiotherapie
Fysiotherapie en sportfysiotherapie mag tijdens de lockdown wel doorgaan. Ook zijn er nieuwe onderdelen bijgekomen, zoals een diëtiste en ergotherapeut (samenwerking met Beter Thuis). “Bij Medifit gaat gezondheid verder dan niet ziek zijn. Het gaat erom hoe je je voelt. We kijken naar de mens als geheel, niet alleen naar specifieke klachten. Het draait om alle facetten. Preventie is heel belangrijk. In deze coronatijd is er nog meer draagvlak gekomen voor gezond leven. Zo kom je minder bij de dokter en bovendien houden we de gezondheidszorg betaalbaar.”

Info
Meer informatie via (0412) 63 62 34,  info@medifitoss.nl of kijk op www.medifitoss.nl.

Meer berichten