<p>Op de computer bewerkt Naomi de scan zoals jij hem wil hebben.</p>

Op de computer bewerkt Naomi de scan zoals jij hem wil hebben.

(Foto: )

Belly Moments in Berghem: ‘Je zwangerschap is een bijzondere tijd’

  •   keer gelezen   Zakelijk

BERGHEM | Tijdens haar zwangerschap is Naomi van der Linden haar bedrijf Belly Moments begonnen. In haar studio in Berghem maakt zij met behulp van een 3d-printer beeldjes van zwangere lichamen. “Een emotioneel aandenken aan deze bijzondere tijd.”

Naomi kwam voor het eerst met het concept in aanraking toen zij met een vriendin meeging die zo’n beeldje liet maken. “Ik ben zelf altijd op zoek geweest naar iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Toen ik dit zag dacht ik, ‘wow, dit vind ik gaaf om te doen’.” Toen Naomi zwanger was van haar drie maanden oude zoontje Vinn heeft ze natuurlijk ook een mooi beeldje laten maken. “Je zwangerschap is een heel bijzondere tijd in je leven, het is fijn als je dat vast kan laten leggen.” Tijdens haar zwangerschap heeft ze echter niet stilgezeten. “Ik ben bijna er mijn hele zwangerschap mee bezig geweest. Tijdens mijn verlof hebben we ook nog de studio gebouwd.”

Proces
Daar wacht je nu een warm ontvangst. “Er is ruimte voor persoonlijke verhalen, we kijken samen naar je wensen en verwachtingen en ik leg het proces uit.” Daarna wordt er een 3d-scan van het lichaam gemaakt. “Hoewel ik van mening ben dat oneffenheden aan het lichaam niet bestaan kan ik altijd iets wegwerken als je je ergens niet helemaal prettig bij voelt. Het beeldje wordt zoals jij dat graag wil. Daarna wordt het geprint en vervolgens ga ik het beeldje bewerken. In de toekomst wil ik ook ‘mommy and me’ beeldjes gaan maken na de geboorte van het kindje.” Kijk voor meer informatie op bellymoments.nl.

Meer berichten