<p>De logo's van beide bedrijven.</p>

De logo's van beide bedrijven.

CarProf Huiskes van Zummeren neemt Autobedrijf Hevank over

  •   keer gelezen   Zakelijk

SCHAIJK | Autobedrijf Hevank BV wordt per 1 juni overgenomen door CarProf Huiskes van Zummeren BV onder leiding van Bas Huiskes. De activiteiten worden voortgezet op de locatie aan de Rijksweg 44 in Schaijk. “We willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen.”

Voor de regio Schaijk is Autobedrijf Hevank BV een universeel autobedrijf. Na vele jaren heeft het bedrijf besloten om de bedrijfsactiviteiten over te dragen aan een nieuwe organisatie. “Met de razendsnelle ontwikkelingen in de automotive branche en gezien onze huidige locatie hebben we in CarProf Huiskes van Zummeren BV een geschikte partner gevonden. Dit bedrijf timmert sinds 2020 flink aan de weg in Schaijk en heeft een uitstekende reputatie in onze regio. Ze zijn beter ingericht op de toekomst. Een goed alternatief voor onze klanten lijkt ons”, schrijft het bedrijf.

Service
Voor de klanten verandert er niets wat betreft garantie en service. “U kunt rekenen op vertrouwd onderhoud met gekwalificeerd personeel. Klanten kunnen binnenrijden zonder afspraak en worden direct geholpen. U kunt rekenen op dezelfde uitstekende service zoals u die van ons gewend bent. Het blijft een echte dorpsgarage tegen een betaalbare prijs.” CarProf Huiskes van Zummeren biedt nog veel meer voordelen. Hierover zult u nader worden geïnformeerd.
Meer informatie is verkrijgbaar via Autobedrijf Hevank op (0486) 46 25 27 of Huiskes op (0486) 46 13 17.

Meer berichten