De open dag en avond zijn interessant voor zowel ervaren als startende operators.
De open dag en avond zijn interessant voor zowel ervaren als startende operators.

Organon in Oss houdt open dag/avond voor nieuwe operators

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Organon houdt op zaterdag 16 juli een open dag voor nieuwe operators en op donderdag 21 juli een open avond. Gemotiveerde operators kunnen het bedrijf beter leren kennen en krijgen een rondleiding door de moderne productiefaciliteiten. Ook kunnen ze direct kennismaken met verschillende teams van Organon. 

De beide dagen zijn interessant voor zowel ervaren als startende operators (procestechniek en logistiek). Op zaterdag 16 juli zijn mensen welkom van 10.00 tot 13.00 uur, op 21 juli van 18.00 tot 21.30 uur. Aanmelden via www.organon.com/netherlands-nl/news/open-dag/

Innovatief
Oss is de grootste productielocatie van het bedrijf in de wereld en onderscheidt zich met een hypermoderne fabriek en innovatieve technieken. Bij Organon maken ze samen het verschil voor een gezonder leven. Maar het allerbelangrijkste: we willen samen groeien. Organon besteedt daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers. Organon is een jaar geleden gestart als een nieuw gezondheidsbedrijf, maar de geschiedenis van het bedrijf gaat (bijna) honderd jaar terug. Organon is namelijk in 1923 begonnen als geneesmiddelenbedrijf. De wortels in de geboorteplaats Oss zijn er nog steeds, maar het nieuwe Organon is anders. Geen enkel ander groot geneesmiddelenbedrijf vestigt zo primair de aandacht op de gezondheid van vrouwen. De impact zal verder gaan dan geneesmiddelen, anticonceptie en vruchtbaarheidsbehandelingen, omdat ze meer kunnen doen voor vrouwen en hun gezondheid.

Meer berichten