Frank van der Heijden bij Expert Oss.
Frank van der Heijden bij Expert Oss.

Flinke uitbreiding Expert Oss

Zakelijk 355 keer gelezen

OSS | Expert Oss staat voor een flinke uitbreiding. Het huidige pand van 350 m2 wordt vergroot met ruim 100 m2. Expert gaat gebruikmaken van de achterkant van het naastgelegen pand aan de Hooghuisstraat 9. De voorkant is ook in het bezit van Expert, maar daarvoor wordt een huurder gezocht.

In 2012 verhuisde Expert Oss van de Hooghuisstraat 9 naar Hooghuisstraat 11. Daar nam Expert intrek in een groter pand, maar in de daaropvolgende jaren bleek dat er alsnog te weinig ruimte was om het hele assortiment goed te presenteren. Het naastgelegen pand stond leeg, voor Expert een kans om door middel van een doorbraak de achterkant op een andere manier te gebruiken. Deze ruimte, die eerder gebruikt werd als magazijn, wordt nu aan de winkel toegevoegd. Twee weken geleden werd de verbouwing gestart. "Het grove sloopwerk zit erop", aldus eigenaar Frank van der Heijden. "De komende periode wordt er hard doorgewerkt om halverwege april de compleet vernieuwde winkel te kunnen openen. Het is een drukke tijd, maar het is het meer dan waard."

Assortiment
Door de toevoeging van het nieuwe gedeelte kan het assortiment uitgebreider, ruimer opgezet en overzichtelijker gepresenteerd worden. ''Bijvoorbeeld meer televisies, maar vooral ook meer keuze in inbouwapparatuur. Expert gaat met de tijd mee. Naast de koffiemachines zelf, kun je nu ook bijbehorende accessoires, zoals koffiebonen, kopen en uiteraard zelf proeven en uitproberen. We investeren dus ook in beleving.'. Als de verbouwing is afgerond, is Expert Oss klaar voor de toekomst. Het bedrijf wil de overlast voor klanten zoveel mogelijk beperken. ''Klanten merken dat er werk aan de winkel is. Daarom hebben wij nu een speciale, wel heel aantrekkelijke verbouwingsuitverkoop." Daar waar andere winkels omvallen of alleen online verder gaan, groeit Expert Oss. "Wij varen tegen de stroom in. Met ons concept doen we het juist erg goed in deze tijd. We staan voor de beste service en een deskundig en eerlijk advies. Dat zorgt voor vertrouwen van klanten. We hebben veel kennis van de producten die we in huis hebben. Ons team neemt tijd voor een klant en luistert naar wensen. Ik zit zelf al dertig jaar in de elektronicabranche waarvan de laatste twaalf jaar als zelfstandig Expert-ondernemer in Oss en nog steeds gaat het hier goed. We doen wat we zeggen en als mensen problemen ondervinden, dan kunnen ze een beroep op ons doen en zorgen wij er persoonlijk voor dat het opgelost wordt. Ons doel is dat mensen tevreden zijn en graag bij ons terugkomen."

Online
25 procent van de verkoop in de branche gaat volgens Van der Heijden via internet. 75 procent van de mensen vindt het echter nog steeds het prettigst om de producten 'tussen de stenen muren' aan te schaffen. "Mensen willen graag de televisies met eigen ogen bekijken, de stofzuigers aanraken of de koptelefoons opzetten en noem zo maar op. Dat kan in de winkel waar wij onze klanten adviseren. Maar wij zijn ook 24/7 online bereikbaar, zo ontstaat ook hier persoonlijk contact. Als klanten online iets bestellen, reageren wij zo snel mogelijk. Wanneer de aankoop voor 13.00 wordt besteld, leveren wij deze indien gewenst, dezelfde avond bij mensen thuis."

Gegevens
Expert Oss is maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. (0412) 64 24 56 of kijk op www.expert.nl/oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant