Het team van Expert Oss.
Het team van Expert Oss.

Expert Oss aan Hooghuisstraat flink groter geworden

Zakelijk 325 keer gelezen

OSS | Het pand van Expert Oss is flink uitgebreid. De winkel aan de Hooghuisstraat 11 is van 350 naar ruim 450 m2 gegaan. Eigenaar Frank van der Heijden is zeer te spreken over de vernieuwde ruimte. "Op deze manier hebben we nog meer ruimte om ons assortiment te presenteren."

Expert Oss verhuisde in 2012 van de Hooghuisstraat 9 naar nummer 11. Een groter pand, maar het bleek nog niet groot genoeg te zijn. Het naastgelegen pand, dat eerder werd gebruikt als magazijn, is nu aan de winkel toegevoegd. In januari startten de bouwwerkzaamheden en de ballonnen in de zaak geven aan dat alles is afgerond. Van der Heijden: "Ik had uiteraard vooraf een beeld in mijn hoofd hoe ik het graag zou willen. Het is ook precies zo geworden. Het is erg mooi, dat horen we ook van klanten. Met veel licht en ruime paden." Door de toevoeging van het nieuwe gedeelte kan het assortiment uitgebreider, ruimer opgezet en overzichtelijker gepresenteerd worden. "Van ieder artikelgroep hebben we nu meer artikelen in de zaak staan. Zo is het aanbod inbouwapparatuur flink vergroot. Dat was eerst minimaal, maar nu hebben we er de ruimte voor."

Service
Daar waar andere winkels omvallen of alleen online verder gaan, groeit Expert Oss. "Met ons concept doen we het juist erg goed in deze tijd. We staan voor de beste service en een deskundig en eerlijk advies. Dat zorgt voor vertrouwen van klanten. We hebben veel kennis van de producten die we in huis hebben. Ons team neemt tijd voor een klant en luistert naar wensen. Ons doel is dat mensen tevreden zijn en graag bij ons terugkomen."

Online
25 procent van de verkoop in de branche gaat volgens Van der Heijden via internet. 75 procent van de mensen vindt het echter nog steeds het prettigst om de producten 'tussen de stenen muren' aan te schaffen. "Dat kan in de winkel waar wij onze klanten adviseren. Maar wij zijn ook 24/7 online bereikbaar, zo ontstaat ook hier persoonlijk contact. Wanneer de aankoop voor 13.00 wordt besteld, leveren wij deze indien gewenst, dezelfde avond bij mensen thuis."

Acties
Klanten profiteren mee van de grotere winkel. Vanaf donderdag krijgen ze bij een aankoop vanaf 25 euro een taart cadeau. Maar er zijn nog meer aantrekkelijke acties. Komende zaterdag vindt een opvallende activiteit plaats. Van 9.00 tot 17.00 uur gaan twee mensen op een wasmachine zitten. Na iedere twee uur mogen ze er tien minuten vanaf voor een pauze. Houden ze het de hele dag vol op de wasmachine, dan krijgen ze die (ter waarde van 599 euro per stuk) na afloop gratis mee.
Expert Oss is maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. (0412) 64 24 56 of kijk op www.expert.nl/oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant