Restaurant Wereldwok in Oss.
Restaurant Wereldwok in Oss.

Veel mogelijkheden bij restaurant Wereldwok Oss

Zakelijk 252 keer gelezen

OSS | Restaurant Wereldwok opende afgelopen week de deuren in Oss. Het restaurant aan de Euterpehof 4 in Oss heeft een all-you-can-eat concept en gasten kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan gerechten.

Mensen betalen vooraf een vast bedrag voor het gekozen arrangement (2, 2.5 of 3 uur). De bedragen zijn inclusief non-alcoholische dranken. Voor alcoholische dranken kunnen er munten worden gekocht, maar mogelijk komt er op korte termijn ook een arrangement inclusief deze dranken.

Gerechten
Bij Wereldwok Oss komen onder andere Chinese, Japanse, Indische en Europese gerechten bij elkaar. Er is een ruim assortiment aan koude en warme gerechten en desserts. Van soep, sushi, saté, salades, ijs tot gebak, het is er allemaal. Voor wokken, grill en/of teppanyaki zijn mensen bij Wereldwok Oss aan het juiste adres. "Mensen kunnen bij ons genieten van vele tientallen heerlijke gerechten", aldus eigenaresse Fei Chen. "De eerste reacties van gasten zijn goed. We hopen uiteraard dat veel mensen bij ons komen eten." Het is ook mogelijk om sushi af te halen of een thuisbuffet voor minimaal twintig personen te bestellen.

Metamorfose
Het pand heeft binnen een flinke opknapbeurt gekregen. In het restaurant is er beneden en op de eerste verdieping veel ruimte. Wereldwok Oss is ook zeer geschikt voor grote gezelschappen, zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of verjaardagen. Chen: "Mensen kunnen vrijblijvend bij ons informeren naar de mogelijkheden."

Speelhoek
Ze vervolgt: "Er is binnenkort ook een leuke speelhoek in ons restaurant. Want we denken uiteraard ook aan kinderen."

Foute advertentie
Vorige week woensdag stond er helaas een verkeerde advertentie van Wereldwok Oss in Weekblad Regio Oss. Deze week staat de juiste advertentie op pagina 2.

Meer informatie
Wereldwok Oss is maandag tot en met vrijdag geopend van 17.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 16.30 tot 22.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Het restaurant is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 48 86 78 of info@wereldwokoss.nl. Kijk voor meer informatie op de website http://www.wereldwokoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant