Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Rob Scheepers komt met een avondvullende programma naar Zijtaart.
Rob Scheepers komt met een avondvullende programma naar Zijtaart.

Dorpshuis Zijtaart: Uitgescheept en Junior Songfestival On Tour

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Sinds de opening (oktober 2011) is Dorpshuis Het Klooster niet weg te denken uit de Zijtaartse gemeenschap. Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan brengt het Dorpshuis op vrijdag 28 oktober een avondvullende theatershow én op zaterdag 29 oktober een middagprogramma voor de jeugd.

Op vrijdagavond staat Rob Scheepers uit Sterksel met de try-out van zijn one-man-theatershow Uitgescheept op de Zijtaartse planken en op zaterdagmiddag het Junior Songfestival On Tour met Rachel, de winnares van het Junior Songfestival in 2011.
Rob Scheepers is een veelzijdig persoon. Zo is hij bekend als tonprater, columnist op Radio 8FM, de week van de one-liners op radio Veronica, stand-upper, schrijver of entertainer. Daarnaast was Rob het afgelopen jaar te zien in het BNN-programma Padoem Patsss waar hij zelfs als winnaar uit de bus kwam.

Jeugd
Ter ere van het jubileum is er ook een speciaal middagprogramma voor de jeugd. Het Junior Songfestival On Tour is een twee uur durende interactieve show, waarbij de kinderen worden meegenomen op een muzikale reis. De show wordt gepresenteerd door Rachel Traets. Rachel wist in 2011, naast een eerste plaats in Nederland, de tweede plaats te behalen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival met slechts vijf punten minder dan de winnaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het UITpunt in Veghel, Hetty's Dorpswinkel in Zijtaart en in het Dorpshuis. De toegangskaarten voor vrijdag kosten 15 euro, inclusief één consumptie. Kaarten voor zaterdagmiddag kosten 3 euro per kind, inclusief twee consumpties. Begeleiders vanaf 18 jaar gratis. Voor meer info mail naar dorpshuis@zijtaart.nl.

Meer berichten