Vorig jaar was de verwenzorgdag een succesvolle en drukke bedoeling.
Vorig jaar was de verwenzorgdag een succesvolle en drukke bedoeling.

Jaarlijkse verwenzorgdag in De Watersteeg met gouden randje

Gezondheid 421 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Vrienden van De Watersteeg organiseert op donderdag 10 november de jaarlijkse verwenzorgdag. Cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van De Watersteeg zijn op deze dag van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in de grote zaal.

In 'de straat' (de lange gang in het gebouw) wordt een taartenbuffet opgesteld met de heerlijkste taarten, cake, muffins, brownies enzovoorts. Deze lekkernijen worden op woensdag 9 november op de diverse afdelingen gebakken. Een leuke activiteit voor iedereen waar elk jaar veel gehoor aan wordt gegeven en waar prachtige én vooral lekkere creaties uit voortkomen. Onder het genot van een drankje en een stukje zelfgebakken taart, kunnen de genodigden vervolgens genieten van een muzikaal optreden van Yvonne Peters.
Tijdens deze bijeenkomst worden ook de 'verwenzorgprijzen' uitgereikt. De cliënten en teams van de huizen voor kleinschalig wonen, revalidatie-afdelingen en dagbehandeling hebben een groepswens ingediend. Een deskundige jury, bestaande uit Riny van Rinsum, Joke van den Boer, Monique Smits en Gerrie Betlem, kiest hieruit de mooiste wensen. De prijswinnaars krijgen een geldbedrag waarmee zij hun groepswens in vervulling kunnen laten gaan.
Dit jaar heeft de Verwenzorgdag een gouden randje, omdat met een deel van de opbrengst van het Deken van Miert Penning Gala een rolstoelbus wordt gefinancierd voor vier zorginstellingen, Simeonshof Erp, AAtrium, Sint Joachim & Anna en De Watersteeg Veghel. Tijdens de Verwenzorgdag wordt de rolstoelbus officieel aangeboden door het bestuur van de Stichting Deken van Miert Penning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant