André Hazes op bezoek in Veghel.
André Hazes op bezoek in Veghel.

Grote reünie van Veghelse dansleerlingen

  •   keer gelezen

VEGHEL | Veel oud-leerlingen van dansschool Arnold en Henny Verhoeven zullen elkaar op 6 november weer ouderwets gezellig ontmoeten tijdens het muziek-en dansfeest Meet & Dance dat door Arnold Verhoeven wordt georganiseerd.

De dansschool in Veghel was dé ontmoetingsplaats voor zowel jong als oud. Er waren elk weekeinde dansavonden en naast de vele live-orkesten traden er ook sterren op als André Hazes (zie foto), Tatjana Simic, Peter Koelewijn, The Platters, Roberto Jacketti & Scooters en vele anderen.
Honderden jongeren hebben er hun levenspartner gevonden. Op Facebook circuleren veel berichten van inmiddels ver volwassen oud-leerlingen die elkaar bij Meet&Dance in de Brabanthallen in Den Bosch weer gaan ontmoeten.

Non-stop muziek
Ruim 25 orkesten, artiesten, dansshows en dj's zorgen in vier zalen zorgen voor non-stop muziek. Daarbij ook weer grote namen zoals Peter Koelewijn mét zijn Rockets, The Time Bandits, Massada, Carel Kraayenhof (bekend van de traan van Koningin Maxima), De SOS ABBA Coverband en Conny Vink.

Veel applaus is er ongetwijfeld voor de Veghelse River AA Bigband onder leiding van Sjef van Liempd.

Stijlen
Alle stijlen muziek worden gebracht; van Zuid Amerikaans, swingende dansmuziek, dixieland, Nederlands, Salsa, Argentijnse tango's, Rock&Roll, disco, de hits van Abba maar ook van Cliff Richard & The Shadows.
Ook een feest voor de muzikanten want met de zeven bigbands treden er ruim 200 musici op.
Arnold Verhoeven: "Ik werd door dansleraren gevraagd om iets te organiseren dat laat zien hoe leuk dansen kan zijn. Door de berichten over toenemende fraude op datingsites realiseerde ik me hoe jammer het is dat mensen elkaar niet meer, net als vroeger, in levenden lijve tijdens vrolijke dansavonden ontmoeten. Daarom heb ik de uitnodiging geaccepteerd en is het idee voor Meet & Dance geboren."

Iedereen is welkom. "Dansen voor iedereen, single, koppels, vrienden en vriendinnen, voor jong en oud. En het is erg leuk dat ook mijn toenmalige vrouw Henny en onze dochter Joyce bij het evenement assisteren. We hopen veel oud-leerlingen te ontmoeten", aldus Arnold.

Tickets
Meer info op www.meetanddance.nl. Tickets via internet 20 euro, aan de kassa 27.50 euro.

Meer berichten