Foto’s: Suzanne Gruijters
Foto’s: Suzanne Gruijters

Drie geweldige avonden Lost in Music

  •   keer gelezen

ERP | Erp stond het afgelopen weekend volledig in het teken van het vierjaarlijkse muziekspektakel Lost in Music. Voor de vijfde keer was sporthal Ter Aa omgetoverd in een waar theater, waar het publiek kon genieten van een dertigtal optredens. De (hooggespannen) verwachtingen werden ruimschoots overtroffen.

Anderhalf jaar geleden werd met de voorbereidingen begonnen, waarna in december 2015 de audities voor de solisten plaatsvonden, gevolgd door de audities voor het koor in februari van dit jaar. Toen de solisten bekend waren kon begonnen worden met het zoeken naar de juiste nummers. En nadat ook alle bijbehorende arrangementen aanwezig waren kon gestart worden met het instuderen van de nummers. Harmonieorkest en slagwerkgroep van OBK uit Erp, het speciaal geformeerd Lost in Music koor, het combo, de solisten, de Souplesse Dancers en de DJ zijn ruim een half jaar bezig geweest met de voorbereidingen voor de optredens.

2400 toeschouwers
Verdeeld over drie avonden konden 2400 toeschouwers genieten van een prachtig afwisselend programma. Want een programma onder andere bestaande uit popklassiekers, musicalnummers, bombastisch slagwerk, filmmuziek en een Justin Timberlake medley gespeeld door REPOP mag met recht een afwisselend programma genoemd worden.

Het programma was bovendien van een erg hoog niveau waardoor het publiek ook werkelijk drie avonden volop heeft kunnen genieten.

Meer berichten