Parkinson café Oss-Uden-Veghel

Gezondheid 690 keer gelezen

REGIO | In het Witte Huis in Zeeland (Reekseweg 7) vindt op donderdag 26 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur weer een Parkinson Café plaats.

Zelf Parkinson patiënt, mantelzorger of gewoon geïnteresseerd dan ben je zeker van harte welkom in het café. Deze middag staat centraal: 'Aandacht voor mantelzorg bij Parkinson'. Als gastspreker is Helma Vermeer uitgenodigd, zij is werkzaam als wijkverpleegkundige van Zorgcoöperatie Landerd en heeft veel ervaring met mantelzorg.
Tijdens deze middag komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod; Wat is nu Mantelzorg? Tegen welke dilemma's lopen mantelzorgers bijvoorbeeld; 'Het is pijnlijk te moeten zien dat hij/zij een ander persoon is geworden, hem/haar helpen kost me nogal wat tijd en moeite, wij hebben onze plannen moeten wijzigen' .
Verder is het een interactieve middag en een mooie kans om met elkaar in gesprek te gaan De middag wordt afgesloten met een leuke loterij, gesponsord door lokale bedrijven. Graag aanmelden via parkinsoncafe.ossudenveghel@gmail.com of 06-12655813 / 0613446287

Aansluitend na het Parkinson café kan men voor 15 euro deelnemen aan een 3-gangendiner
Reservering via telefoonnummer: 0486-451328.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant