Elly van der Linden in haar schoonheidssalon Elvàlie (foto Margot van Kleef).
Elly van der Linden in haar schoonheidssalon Elvàlie (foto Margot van Kleef).

Schoonheidsspecialisten verwennen vrouwen met kanker

Gezondheid 769 keer gelezen

VEGHEL | "Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook als je ziek bent", dat vinden ze bij Look Good Feel Better. Daarom organiseert de stichting in samenwerking met schoonheidsspecialisten voor de tweede keer de landelijke actie Geef een glimlach cadeau. Vanaf zaterdag 4 februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurt de hele maand februari.

"Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken." Ingeborg vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. "Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker merkte ik dat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt. Het verwenmoment was voor mij echt een moment voor mijzelf. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en ontspannen. Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen. Het geeft je energie", aldus Ingeborg.

Elvàlie
Schoonheidssalon Elvàlie van Elly van der Linden uit Veghel geeft acht verwenmomenten cadeau.
Alle deelnemende schoonheidsspecialisten stellen minimaal vijf verwenmomenten beschikbaar. Vrouwen met kanker melden zich via de actiewebsite direct aan bij een schoonheidsspecialist bij hen in de buurt.
Geïnteresseerden vinden Elvàlie en de andere deelnemende schoonheidsspecialisten op de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl.

Meer info
Voor meer informatie over deze actie neem contact op met Elly van der Linden, Rembrandtlaan 92 in Veghel, via 0655593945.

Of met de stichting Look Good Feel Better, 030 – 697 15 11.

Elly van der Linden in haar schoonheidssalon Elvàlie (foto Margot van Kleef).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant