Zijtaartse Oldtimer Vrienden: Oldtimerrit en Autozegening | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Zijtaartse Oldtimer Vrienden: Oldtimerrit en Autozegening

  •   keer gelezen   112

ZIJTAART | Voor de vijftiende keer organiseren de Zijtaartse Oldtimer Vrienden op zondag 18 juni een oldtimer rit voor auto's, motoren en tractoren. Vooraf aan deze rit zullen alle voertuigen worden gezegend, voor een behouden oldtimer seizoen.

"Elk jaar weer een fraaie route uitstippelen door de omgeving is een ware uitdaging", zo weet Jan Bouw uit eigen ervaring. Al menig jaar is Jan verantwoordelijk voor de route die wordt gereden op Vaderdag tijdens de jaarlijkse oldtimerrit. Jan is in het dagelijks leven werkzaam als vrachtautochauffeur en kent de omgeving van Zijtaart als zijn broekzak. "Meestal kom ik voor mijn werk in een straatje waarvan ik dan denk, dit straatje moet ik onthouden voor de oldtimerrit." Jan is zelf ook oldtimer liefhebber, maar zelf meerijden, daar heeft Jan deze dag geen tijd voor. "Ik ben veel te druk met alles in goede banen te leiden."

Inschrijven kan tussen 09.00 uur en 10.45 uur bij Café Kleijngeld in Zijtaart (hier is tevens het startpunt van de rit). Om bij het opstelpunt te komen vol de aanwijzingen.
Het inschrijfgeld bedraagt voor ieder voertuig 10 euro. Iedere deelnemer ontvangt hiervoor bij inschrijving een kop koffie met cake, een routebeschrijving, een herinneringsschildje, een consumptiebon, diverse kortingsbonnen, een foto van het voertuig die gemaakt wordt tijdens de zegening en een gratis lot voor de loterij.
Na afloop van de rit is er wederom gelegenheid om de klassiekers te bewonderen.

Voor inlichtingen bel naar Mari van der Heijden: 0413 – 363374. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via: www.zijtaartonline.nl.

Meer berichten