Man probeert drugs door te slikken tijdens aanhouding in Veghel | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
<p>Aanhouding aan de Populierenlaan wegens bezit van drugs.&nbsp;</p>

Aanhouding aan de Populierenlaan wegens bezit van drugs. 

Man probeert drugs door te slikken tijdens aanhouding in Veghel

  •   keer gelezen   112

VEGHEL | Na een melding van verdacht gedrag aan de Zeven Eikenlaan in Veghel op vrijdag 22 januari, is de politie een kijkje gaan nemen. Ze troffen de man van het signalement aan op de Populierenlaan. Hij bleek in bezit te zijn van drugs, dat hij probeerde door te slikken. Daarop is de verdachte aangehouden. Er was nog meer drugs in zijn kleding gevonden. Dit is in beslag genomen. 

De politie Veghel meldt het volgende over de aanhouding: “De melder zag dat een persoon heel veel interesse had in de geparkeerde auto’s in de straat. Collega’s gingen ter plaatse en troffen wat verderop op de Populierenlaan in Veghel de persoon aan die overeenkwam met het signalement. Collega’s spraken de man aan. De man gaf netjes zijn identiteitsbewijs, maar werd steeds zenuwachtiger. Uit controle van de persoon kwam naar voren dat hij voorkwam ter zake bezit drugs. Hierop controleerden de collega’s de man. Opeens stopte de man een prop in zijn mond en begon te kauwen. Collega’s aarzelden niet en pakten de verdachte beet om te achterhalen wat de man in zijn mond stopte. De man verzette zich hevig. Na een worsteling staakte de verdachte zijn verzet en kon hij worden aangehouden. Heel zijn mond zat vol met wit poeder. De verdachte spuugde vervolgens de prop die hij in zijn mond had gestopt uit en hier bleek een wit poeder/pasta in te zitten. Ook had de verdachte nog meer drugs bij zich in zijn kleding. Dit alles is in beslaggenomen.”

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Den Bosch. Daar wordt onderzoek gedaan naar de drugs. Wat er met de verdachte gaat gebeuren zal het onderzoek verder uitwijzen.

Meer berichten