Van den Udenhout gaat bewust om met vervoer

Verkeer en vervoer 626 keer gelezen

VEGHEL | De schadebedrijven van Van den Udenhout, genaamd Carlux, Boschman en Autoschade040 zijn overgestapt op hybride auto's als vervangend vervoer. Hiermee laten zij zien bewust bezig te zijn met duurzaamheid.

Met in totaal 20 hybride auto's, verdeeld over de Audi A3 e-tron, Volkswagen Passat GTE en Volkswagen Golf GTE komen de schadebedrijven met hun 'groene' imago naar buiten. Carli Pellegrom, Manager Schadeherstel bij Van den Udenhout: ''Wij zijn trots op deze ontwikkeling binnen onze bedrijven. De klant staat centraal en wij doen er alles aan de klant een positief gevoel te geven." Jeroen Meijer, Manager Volkswagen, vervolgt: ''We geven de klanten op deze manier direct de gelegenheid om zelf ervaring op te doen met het semi-elektrisch rijden en alle voordelen daarvan."

De schadebedrijven
Inmiddels heeft Van den Udenhout drie schadebedrijven. Autoschade040 (regio Eindhoven), Boschman (regio Oss) en Carlux (regio Den Bosch). De hedendaagse auto is voorzien van de meest complexe computersystemen, wat een belangrijke reden is om bij autoschade de auto te laten herstellen bij een merk erkend schadeherstelbedrijf. De specialisten bij deze schadebedrijven zorgen er voor dat al deze eigenschappen ook na de schade weer optimaal zijn.
Een hybride auto verbruikt minder brandstof en is dus ook milieu-vriendelijker dan een normale auto. Met name in de bebouwde kom en het drukke stadsverkeer, waar veel geremd en opgetrokken wordt, neemt de elektromotor veel van het 'vuile werk' waar. In het geval van een hybride auto is de actieradius niet van belang. Aangezien de elektromotor altijd ondersteund wordt door de brandstofmotor is het niet mogelijk dat de auto stil komt te staan langs de weg.

De vestiging van Boschman Autoschade in Oss wordt verhuisd naar het pand aan de Kantsingel. Voor eind 2017 zal de nieuwe locatie in gebruik worden genomen.
Meer informatie: www.udenhout.nl/autoschade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant